Teknokent'te Doğdu Türkiye Markası Oldu

Teknokent'te Doğdu Türkiye Markası Oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Aralık 2015 15:33
Teknokent'te Doğdu Türkiye Markası Oldu

SDÜ Göller Bölgesi Teknokent bünyesinde devam eden ‘’Katran’la Gelen Sağlık’’ projesi meyvelerini vermeye başladı.

Proje kapsamında kimyasal ürünlerden uzak hijyen ürünleri alanında yapılan AR-Ge çalışmaları sonucu üretiln ürünler tüketiciye sunuluyor.

Proje markası olan Katran Damlası 4-5-6 Aralık tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen TÜRKİYE İNAVASYON HAFTASI Fuarına katıldı.

Konuyla ilgili bilgiler veren Proje Sorumlusu Süleyman Yeşilyurt, "Fuar ‘a katılan tek sabun firması olmanın gururunu yaşıyoruz. Fuar’da Ekonomi Bakanımız sayın Mustafa Elitaş standımızı ziyaret etti. Çalışmalarımızla ilgili bilgi aldı. Katran’ ı Anadolu yaşayan her insanın bildiğini bu ürüne İnavatif bir öxellik katmanın doğru çalışma olduğunu ifade ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Göller Bölgesi Teknokent bünyesinde 2014 yılında sabuncu&sabuncu firmamızı kurduk.

Firmamımızı kurma amacımız; kimyasal ürünlerden uzak hijyen ürünleri alanında yaptığımız AR-Ge çalışmalarımız sonucu ürettiğimiz ürünleri tüketiciye sunmaktır.

Firma olarak hedefimiz; 21. Yy. da modern yaşamın hayatımıza kattığı olumsuz etkileri olan stres, yoğun iş temposu, trafik, Çevre problemleri vb… gibi olumsuzluklardan kaynaklı sorunlar karşısında etkilenen insanımıza natürel yaşam ürünleri sunmaktır.

Misyonumuz; Tüketicilerimizin sağlığına itibar eden ve çevreye saygılı bir şirket olarak faaliyet göstererek güven uyandıran, müşteri odaklı, iletişim kanallarını kullanarak her zaman ve her yerde müşterilerimize en kaliteli ürünü sunmaktır.

S.D.Ü Göller bölgesi teknokent bünyesinde devam eden ‘’Katran’la Gelen sağlık’’ projesi isimli Bilimsel projemiz de Amacımız; Kimyasal madde kullanmadan sabunu katılaştırmayı ve en güzel köpüğe ulaştırmayı,
Dünyanın en doğal antiseptiği olan Çam katranını bitki ve bitki yağları ile bütünleştirip en güzel giysimiz olan cildimize gönül rahatlığı ile kullanabileceğimiz bir sabun haline getirmeyi başardık.

Katranın en önemli 3 özelliği olan Antiseptik, Antiparaziter ve Antibakteriyel olması cilt problemlerine iyi gelen bir özellik kazandırdı.

Patentini aldığımız ‘’Katran Damlası’’ sabunumuza başta Isparta halkı olmak üzere çok büyük teveccüh gösterdi. Bu vesileyle Isparta halkına sükranlarımızı sunuyoruz.

Türkiye’de başta İstanbul Kapalıçarşı ve Mısır çarşısı olmak üzere, 64 ile sabunlarımızı ulaştırmayı başardık. Büyük bir rağbet ve yoğunluk yaşıyoruz. Almış olduğumuz takdir ve Taltifler bizleri son derece memnun etmektedir. Tüm kadromuzla haklı bir gurur yaşıyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum