Teknoloji Günleri Sona Erdi

Süleyman Demirel Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Kulübü tarafından “DayTECH'14” etkinliği düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Aralık 2014 17:36
Teknoloji Günleri Sona Erdi

Dış İlişkiler Binası’nda gerçekleştirilen etkinliğin açılış töreninde, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Küçüköner, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Merdan, Elektronik Haberleşme Mühendisliği Kulübü Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Fatih Çağlar, Kulüp Başkanı Tuba Özdemir birer konuşma yaparak katılımcılara hitap etti.

Etkinliğin ilk oturumunda öğrencilerle buluşan Sentim Bilişim A.Ş. Microsoft Veri Merkezi Teknoloji Çözümleri Uzmanı Ayhan Aksu, “Microsoft Sistem Uzmanlığı, Güncel Teknolojik Ürünler ve Çözümler” konulu seminerinde, uygulamalı olarak Microsoft ürünlerini denedi ve Network-Sistem uzmanlığı hakkında tecrübelerini paylaştı.

İkinci oturumda ise “Girişimcilik ve Teknogirişim Sermayesi Desteği Programları” isimli seminerinde Solarkon Enerji A.Ş. Şirket Ortağı-Yönetici Volkan Sığalı, genç girişimci olmanın pozitif ve negatif yönleri hakkında bilgi vererek elektronik sektörünün durumu ve çalışma imkanlarından bahsetti.

“Haberleşme Mühendisinin GSM Hayatı ve Proje Yönetimi” konulu seminerde, Vodafone - Uzman Merkez Transmisyon Optimizasyonu Mühendisi Burak Biçer, GSM sektöründe mühendislerin yeri, çalışma şartları, ekip yönetimi ve proje yönetimine değindi.

Etkinliğin son oturumunda Arçelik A.Ş. Elektronik İşletmesi - Kıdemli Uzman ve Üniversite Sanayi İşbirliği Koordinatörü Mustafa Uğuz, öğrencilerle buluştu. “Türkiye’de AR-GE ve Arçelik Ar-GE Faaliyetleri” konulu seminerinde Uğuz, dünya dayanıklı aletler Arçelik'in sektöründeki konumu, çalışma şartları, inovatif Arçelik ürünleri ve yürütülen AR-GE çalışmaları hakkında bilgiler verdi.







    

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.