Telefon Hırsızları 12 Saat Kaçabildi

Kafeler Caddesi'nde geçtiğimiz akşam çalınan bir cep telefonu için harekete geçen Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu Ekipleri, olaydan 12 saat sonra failleri kıskıvrak yakaladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2014 15:21
Telefon Hırsızları 12 Saat Kaçabildi

Olay dün akşam saat.21.30 sırasında meydana geldi. Kafeler Caddesi'nde bir fast food işletmesinde telefonunu şarja takarak çay içmek için dışarı çıkan Mehmet K., heri geldiğinde telefonunu bıraktığı yerde bulamadı.

Bunun üzerine işletmede bulunan 2 kişiden şüphelenen Mehmet K., müşteri gibi davranan şüphelilere telefonunu görüp görmediklerini sordu.
Vurdumduymaz şekilde telefonu çalan şüphelilerden biri üzerlerini arayabileceği teklifinde bulundu.

Emin olamayan Mehmet K., şüphelilere itimat ederek telefonu koyduğu yeri karıştırdığını düşündü.

Daha sonra işletme yetkililerine giderek kamera kayıtlarını incelemek isteyen Mehmet K., şüphelenilen 2 kişinin telefonunu çaldıklarını gördü.
Durumun haber verilmesiyle olay yerine gelen polis, güvenlik kayıtlarını incelemeye aldı.

CİNSEL ORGANINA SAKLADI

Görüntülerde, şarja takılı olan telefonu çalan şüphelilerden birinin, çaldığı telefonu önce cebine ardından da cinsel organının bulunduğu bölgeye sakladığı ortaya çıktı.

Yapılan incelemeler sonrası düğmeye basan Asayiş Hırsızlık Bürosu Ekipleri, bugün sabah saatlerinde 2 şüpheliyi kıskıvrak yalayarak gözaltına aldı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi.

Feti Kılıç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.