Telve Cafe&Bistro’da Ramazan Bir Başka…

Telve Cafe&Bistro’da Ramazan Bir Başka…

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mayıs 2018 11:21
Telve Cafe&Bistro’da Ramazan Bir Başka…

İşletmeciliğini Demet Güç’ün yaptığı Telve Cafe&Bistro ramazan ayına özel bir konseptle konuklarının gönlünde taht kuruyor. Ramzan ayına özel iftar ve sahur menüsü, çeşitli etkinlikler ve aile Sıçaklığında bir işletme anlayışıyla Telve Cafe&Bistro Emniyet Müdürlüğü karşısında hizmet veriyor.

Şimdi sizi bir kafeye götürüyoruz… Uzak değil, Emniyet Müdürlüğü’nün hemen karşısında… Telve Cafe&Bistro’ya gidiyoruz… Burada müşteri değil konuksunuz. Aile sıcaklığında bir ortam. Ürünler tıpkı evinizdeki gibi, sizi karşılayanlar da ailenizden birinin sıcaklığını hemen görüyorsunuz. Öyle ki; gülümsemelerine bile yansıyor bu sıcaklık.



İşletmeciliğini Demet Güç’ün yaptığı Telve Cafe&Bistro alışılmışın dışında bir konseptle hizmet veriyor. Menüler konukların taleplerine göre düzenleniyor. Burada paradan ziyade dostluk geçiyor, samimiyet geçiyor. Öğrenciler annelerinin yaptıkları yemekleri özleyince Demet hanıma koşuyorlar; “Abla şöyle güzel bir taze fasulye yapsan da akşama yesek” dediler mi o akşamın menüsü kendiliğinden oluşuveriyor.

Gürültüsüz ve sakin ortamıyla dost sohbetlerin mekanı oluyor Telve, iftar davetleri, sahur davetleri, mezuniyet kınaları, doğum günleri… aklınıza ne gelirse Telve Cafe&Bistro’nun kapıları sizlere açık.



Telve Cafe&Bistro’nun bir diğer özelliği de sosyal sorumluluk projelerinin adresi olması. Diabetli çocuklar, Çölyak Hastaları, Down Sendromlu çocuklar için sık sık sosyal sorumluluk programları düzenleniyor. Öyle ki, kendisi de engelli yakını olan işletmeci, Down Cafe projesi ile ilgileniyor. Şimdilik gelişmeleri anlatmayacağız ama yakın zamanda bir sürpriz olabilir.

Telve Cafe&Bistro’da canlı müzik konsepti de ilgi çekici. Eğer sesinize güveniyorsunuz, yada herhangi bir enstrüman çalıyorsanız; Telve Cafe&Bistro’nun sahnesi sizin. Var mısınız denemeye?





HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.