Temayül Tamam Gözler Son Ankette

MHP ve CHP’nin adaylarını belirlemesinin ardından gözlerin çevrildiği AK Parti’de aday belirleme sürecinde son dönemece girildi. AK Parti genel merkezi Isparta adayını belirlemek için son anket çalışmasına başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Kasım 2013 16:17
Temayül Tamam Gözler Son Ankette

Adalet ve Kalkınma Partisi Isparta’da Belediye Başkan adayını belirlemek için son dönemece girdi. Temayül yoklamasının ardından AK Parti Genel Merkezi Isparta’da son anket çalışmasını başlattı.

Resmi olmayan bilgilere göre, AK Parti Genel Merkezi oluşturduğu bir heyetle Isparta’da son kez anket yapacak. Daha önce 2 büyük anket yapıldığını belirten AK Parti kaynakları, son anketin de gizlilik içerisinde yürütüldüğünü ve sonuçların Genel Merkez tarafından değerlendirileceğini belirtiyor.

Yine resmi olmayan kulis bilgilerine göre Isparta’da gerek temayülde gerekse anketlerde İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Tahir Alan, ajans32, Kadir Dal, Mehmet Uğur Gökgöz ve Mehmet Aybatılı’nın isimleri dikkat çekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum