Temayül Yoklaması Başladı

Temayül Yoklaması Başladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mart 2015 13:39
Temayül Yoklaması Başladı

AK Parti Isparta teşkilatı, 7 haziran'da yapılacak milletvekilliği genel seçimleri öncesi 31milletvekili aday adayı için temayül yoklamasına gitti.

Süleyman Demirel Kongre Merkezi'nde yapılan teşkilat temayül yoklamasında oy kullanma işlemi saat 10.00'da başladı. Temayül yoklamasında il ve ilçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, belediye başkanları il genel ve belediye meclis üyeleri oy kullandı. Her ilçe yönetimi kendi ilçesi için konulan sandıkta oy kullanırken, yoklamaya katılanlar 4 aday tercihinde bulunarak zarfları sandığa attı.

AK Parti, Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'in koordinatörlüğünde gerçekleştirilen teşkilat temayül yoklamasında AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun da oyunu kullandı. Zabun, "Milletvekilliği aday belirleme süreci başladı. Bugün temayül yoklamasını gerçekleştiriyoruz. Temayül yoklamasına il ilçe yönetimleri, belediye meclis ve il genel meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları ile mahalle temsilcileri iştirak ediyorlar. Bin 575 teşkilat mensubu 31 aday adayıyla ilgili kanaatlarını ortaya koyuyor. Sonuçlar Genel Merkeze götürülecek ve değerlendirilecek. Kamuoyu yoklamaları zaten yapılıyor. Önümüzdeki süreçte de kamuoyu yoklamaları devam edecek. Tüm bunlardan sonra Genle Merkez'de gerçekleştirilecek mülakat sonucunda inşallah Ispartamıza hizmet verecek, milletvekilliği misyonunu taşıyacak değerlendirmeler sonucunda oluşturulacak liste en geç 7 Nisan'da Genel Merkez tarafından sunulacak. Kesinleşen listeden sonra adaylarımızla milletimizin huzuruna çıkacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum