Temennimiz Az Fark Yemek

Bölgesel Amatör Lig 7’nci Grupta mücadele eden temsilcilerimizin durumu içler acısı. Ligde oynadıkları her karşılaşmada fark yiyen temsilcilerimiz böyle giderse amatör lige düşmeyi garentilemiş durumda.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2013 22:43
Temennimiz Az Fark Yemek

Ligde oynanan 16 haftada gol yeme rekoru kıran temsilcilerimiz bir türlü istediğini bulamıyor. Oynan her karşılaşmadan farklı mağlubiyetle ayrılan temsilcilerimiz gol atmakta da sıkıntı çekiyorlar.

Ligde düşme hattında bulunan temsilcimiz Özel İdarespor oynadığı 16 karşılaşmadan sadece üçünü kazanabildi. Ligdi bugüne kadar 2 beraberlik alan temsilcimiz Özel İdarespor’un 11 mağlubiyeti bulunuyor.

Ligde 13 gol atıp 36 gol yiyen temsilcimiz Özel İdarespor bu hafta kendi evinde Bozyaka Yeşiltepespor’u ağırlayacak. Maç Pazar günü 13.30’da başlayacak.

REKOR KIRDIK
Bölgesel Amatör Lig 7’nci grupta mücadele eden diğer temsilcimiz Gönenspor ise gol yeme rekoru kırdı. Ligde oynadığı 16 karşılaşmada 78 gol yiyen temsilcimiz sadece 7 gol atabildi.

Oynadığı her karşılaşmadan farklı mağlubiyetlerle ayrılan temsilcimiz Gönenspor ligdeki tek galibiyetini lige havlu atan Denizli temsilcisi Konakspor’a karşı elde etti. Temsilcimiz ligin 3’ncü ve 5’nci haftasında aldığı beraberliklerle ligde 5 puanla 14’ncü sırada yer alıyor.

Ligin 17’nci haftasında Muratpaşa Belediyespor’a konuk olacak olan temsilcimizin Pazar günü sahadan az fark yiyerek ayrılmasını temenni ediyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum