Temizlikte Bir Numara Olduk

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şehri bir bütün olarak planlayarak, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2013 12:23
Temizlikte Bir Numara Olduk

Şehrin günübirlik temizliği gerçekleştirilirken, temizlik esnasında konteynırlar başta olmak üzere rastlanılan tüm olumsuzluklar anında gideriliyor.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün şantiyesinde incelemelerde bulundu. Günaydın, temizlik ekiplerinin bulundukları yerler ve an itibariyle yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alırken, araçlara yapılan bakım ve onarım çalışmalarını da yerinde inceledi. Günaydın, süpürge araçları ve diğer tüm araçların bakımlarının rutin olarak devam ettiğini, arazide bulunan ve yıpranan, boyası atan konteynırların da yerinde anında bakımdan geçirildiğini dile getirdi.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada şehrin temizliğini başarı ile sürdürmek istediklerini ve bu amaçla çalışmaların sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Temizlikte Türkiye’de bir numara olduk. Zirvede kalmak için de çalışıyoruz. Temizlikte bugünün işi yarına bırakılmıyor. Arkadaşlarımız hassasiyetle çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak da temizliğin yakın takipçisiyiz ve bu konuda hassasız.

Isparta’mız nasıl çöp deponi alanında ödüller ve belge aldıysa şehir temizliğinde de bir numaradır. Temiz Isparta olarak kalacağız. Temizlik imandan gelir, bizde bu bilinçle çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum