Tenisçi Kızlar Türkiye Finallerinde

Atabey Hacı Naciye Kasap Ticaret Meslek Lisesi, Tenis Genç Kızlar İl şampiyonasında büyük bir başarıya imza atarak şampiyon oldu. Şampiyon Kızlar, İzmir grup maçlarından da üçüncü olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2014 12:43
Tenisçi Kızlar Türkiye Finallerinde

Atabey Hacı Naciye Kasap Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Memiş Çiftçi, tenisçi kızların İzmir’de yapılan grup maçlarında çok iyi bir performans sergilediklerini belirterek, genç tenisçi kızları çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer Ali Hasyılmaz’a teşekkür etti.

TÜRKİYE FİNALLERİ İÇİN MERSİN’E GİDECEKLER
Atabey Hacı Naciye Kasap Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Memiş Çiftçi, tenisçi kızların başarısından dolayı gurur duyduklarını belirterek, gruplarda üçüncü olan tenisçi kızları Mersin’de yapılacak olan Türkiye Finalleri’nde başarılar diledi.

Okul Müdürü Çiftçi, “2013-2014 Eğitim öğretim yıllarında da Genç Kızlar ve Genç Erkekler kategorilerinde Isparta il birincisi olmuşlardır. İlimiz Isparta’yı Genç Kızlar ve Genç Erkekler kategorisinde İzmir Grup müsabakalarında temsil etmiştir. Müsabakalar sonucunda Genç Kızlar grup üçüncüsü olarak Mersin ilinde yapılacak olan Türkiye finallerine gitmeye hak kazanmıştır.

BAŞARININ SIRRI EKİP İŞİDİR
Atabey Hacı Naciye Kasap Ticaret Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer Ali Hasyılmaz, İzmir’de yapılan Genç Kızlar Tenis müsabakalarında Türkiye genelinde tenis branşında başarılı olan okulların olduklarını belirterek, alınan bu başarının bir ekip işi olduğunu söyledi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Hasyılmaz, “Genç tenisçi kızlarımız müsabakalarda İzmir Amerikan Koleji, İstanbul TED Koleji gibi özel okulların yoğun olduğu elemelerden başarı ile geçmiştir. Isparta ilimizi en iyi bir şekilde temsil etmiştir. Bu çalışmalar ve başarılar bir ekip işidir” dedi.

BAŞARININ ARKASINDA DURAN TÜM DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR EDERİZ
Atabey Hacı Naciye Kasap Ticaret Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer Ali Hasyılmaz, okullarının böylesine başarılı olmasının arkasında olan destekçilere teşekkür ederek, antrenman tesislerin kullanımına izin veren Süleyman Demirel Üniversitesi yönetimine teşekkür etti.

Beden Eğitimi Öğretmeni Hasyılmaz, “Okulumuz hizmetlisinden, memurundan, öğrencisinden, öğretmen ve idarecisinden ayrıca öğrencilerimizin maçlara hazırlanmasında tesislerini kullanmamızı sağlayan SDÜ İşletme Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ömer Kürşad Tüfekci’ ye SDÜ Yüksek Lisans Öğrencisi ve tenis eğitmeni Berat Koçyiğit ve SDÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’na teşekkürü borç biliriz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum