Teoriden Pratiğe Girişimcilik Köprüsü

Teoriden Pratiğe Girişimcilik Köprüsü

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mart 2016 14:30
Teoriden Pratiğe Girişimcilik Köprüsü

Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Genç MÜSİAD ve Politika Tasarım Kulübü işbirliğiyle “Teoriden Pratiğe Girişimcilik Köprüsü” konulu bir seminer düzenlendi.

Kendi işini kurmak isteyen genç girişimcilere, devletin sağladığı 50.000 TL hibe ve 100.000 TL faizsiz kredi desteğinden yararlanmaya imkân tanıyan eğitimin bilgilendirme semineri, Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.Seminerin açılış konuşmasını yapan Politika Tasarım Kulübü Başkanı Osman Şen, başarılı bir girişimci olmak için iyi fikirler sunmak gerektiğine dikkat çekerek seminerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Okcu, genç nüfusun ve işsizlik oranının yoğun olduğu bir ülkede, gelecek neslin iyi bir eğitim alarak kendi işlerini kurmasının bu tür sorunları ortadan kaldıracağını ifade etti.

Türkiye’de ve dünyada girişimciliğin arttırılabilmesi için donanımlı bireyler yetiştirilmesi gerektiğini söyleyen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, “Kişinin eğitim hayatı boyunca kazandığı bilgiler ve yeni fikirler üretmesi girişimcilik adına gelecekte birçok kapının açılmasını sağlayacaktır.” dedi.

Genç MÜSİAD Başkanı Ersan Altun, toplumumuzun geçmişten günümüze gelmiş iş ahlakını özümsemiş ve benimsemiş iş adamları yetiştirmek için yola çıktıklarını söyledi.

Eğitmen Ömer Çatal da Üniversitemiz öğrencilerine yönelik düzenlenen ücretsiz Girişimcilik Eğitimi hakkında öğrencileri bilgilendirdi.
Eğitim mülakatı, 4 Mart Cuma günü saat 10.00’da Naci Karaduman Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olup “Girişimcilik Eğitim Kursu” 8 Mart Salı günü başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.