Tepkiler Üzerine Adaylıktan Çekildi!

DSP Isparta 1'inci sıra milletvekili adayı Mustafa Nihat Önal, rakı kadehiyle çektirdiği fotoğrafını seçim çalışmalarında kullandığı afiş ve kartvizitlere bastırmasının ardından gelen tepkiler üzerine Milletvekili adaylığından çekildiğini açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2015 16:27
Tepkiler Üzerine Adaylıktan Çekildi!

DSP Milletvekili Adayı Mustafa Nihat Önal; “Isparta Milletvekili Adayı olarak bastırdığım seçim afişiyle ilgili basında çıkan haberlerin ardından durum çok farklı boyutlara ulaşmıştır. Ve benim açımdan yeni bir karar almak zorunluluğu doğurmuştur. Hem Partili arkadaşlarımıza hem de partime zarar verdiğim düşüncesiyle herkesten özür dileyerek genel merkezin talebi üzerine milletvekilliği adaylığından istifa ediyorum” dedi.

DSP Milletvekili Adaylığından istifa eden Önal, rakı kadehi ile fotoğrafını afişlere ve kartvizitlere bastırarak seçim çalışmasında kullanma amacını ise şöyle açıkladı; “DSP Milletvekili Adayı Mustafa Nihat Önal, ne olursa olsun hala birlikte yaşamak zorunda olduğumuz bu güzel ülkenin kurucusuna “Ayyaş” diyen zihniyeti protesto etmek amacıyla “Eğer Mustafa Kemal’e ayyaş deniyorsa, şunu iyi biliniz ki, bu ülkenin ayyaşları tükenmez. Mustafa Kemal ilke ve devrimleri yok edilemez” dedi.

İŞTE AJANS32'NİN GÜNDEME GETİRDİĞİ O HABER

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum