Terminal Camii'nde Hırsızlık İddiası!

Isparta Terminal Camii'nde geçtiğimiz gün yatsı namazına gelen bir vatandaşın, ibadet yaptığı esnada cep telefonu ve nakit parası çalındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mayıs 2014 19:06
Terminal Camii'nde Hırsızlık İddiası!

Isparta Terminal Camii'nde dün yatsı namazını kılmaya gelen bir vatandaşın askıda asılı bulunan montundan cep telefonu ile bir miktar parası çalındı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün yatsı namazı vaktinde meydana geldi.
İddiaya göre, ibadetini yapmak için camiye gelen bir vatandaş, abdest aldıktan sonra montunu askıya asarak cemaate katıldı.

Namazı kıldıktan sonra askıda bıraktığı montunu almaya gelen vatandaş, montta bıraktığı cep telefonu ve bir miktar paranın yerinde olmadığını fark etti.

Durumun haber verilmesiyle gelen polis ekipleri, yapılan incelemenin ardından söz konusu para ve cep telefonunun çalındığını tespit etti.
Mağdur vatandaş ifadesi alınmak üzere, emniyete sevk edilirken cami cemaati ise, "Bu kadarına da pes! Bunu yapan kişinin hiç mi Allah korkusu yok?" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sayfa32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.