Terör Nasıl Önlenir?

Hasan Özbek Yazdı... Terör Nasıl Önlenir?

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Şubat 2016 14:57
Terör Nasıl Önlenir?

Bugün Türkiye’nin hatta dünyanın en büyük sorunu terördür.

Geçen yılın ortalarından bugüne kadar sadece asker ve polis olarak 369 şehit verdik.

Ölen ve öldürülen mahsun sivil vatandaşlarımızın sayısı binlerce… Terör artık ülkemize sızdı. Tüm büyük şehirlerimize yerleşti. Eskiden dağlarda, ovalarda idi; Karşımızda düşman belli idi; şimdi ise düşman belli değil. Ya evden çıkıyor. Ya köşe başından. Yada tünelden…

Bu savaşın ismini koyalım; “SOKAK SAVAŞI” Bir kısım mültecilerle beraber dışarıdan geldi, bir kısmı ise çözüm sürecinde ülkeye yerleşti.

Dünyada en tehlikeli savaş, sokak savaşıdır. Bunu silah zoru ile değil, komşu ülkelerle masaya oturmakla önlenir.

Bugün ilişkilerimizin iyi olmadığı, Rusya, Suriye, İran ve Irak’la bir masa etrafında toplanarak bu terör belasını çözmek lazımdır.

Biz insanlar, bir ay şehitlere gözyaşı dökebiliriz. Fakat onların anne-babası yaşam boyu acıyı yüreklerde hissederek hatta stres içinde hayata veda ederler.

Büyük Millet Meclisi’nde siyasi partiler var. Bunlar niçin bir araya gelmiyor? Bu milletvekillerini bu millet seçti. Niçin seyirci kalıyorlar? Bu zamanda bir araya gelmeyip de ne zaman gelecekler.

Mutlaka:
Bir gün tarih sizlerden bunun hesabını soracaktır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.