Terörden AKP'yi Sorumlu Tuttular

Ülkemizde son günlerde artan terör olayları nedeniyle CHP, Teröre Lanet Yürüyüşü düzenledi. Ardından yapılan basın açıklamasında, 8 ayda 333 şehit verildiğini vurgulayarak, “Bu durumun sorumlusu AKP’dir” vurgusu yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Şubat 2016 09:33
Terörden AKP'yi Sorumlu Tuttular

CHP'nin girişimi ile çeşitli siyasi parti, dernek ve sendikanın da katılımıyla gerçekleşen Teröre Lanet yürüyüş ve basın açıklamasında, yaşanan olaylardan AK Parti hükümeti sorumlu tutuldu.

Yapılan açıklamada, "Hiç kimse bu ülkede savaş çığırtkanlığı yapmasın, hiç kimse kendi başkentini koruyamazken, güvenliği sağlayamazken Suriyeler'in, Filistinliler'in, Bayırbucaklılar'ın güvenliğini sağlamaya kalkmasın. Bu ülke sahipsiz değil, gün dayanışma günüdür. Terör adına tüm ulusumuzla el ele vermeye hazırız. Bu işin çözüm yeri parlamentodur, parlamenter sistemdir.
Pkk nın talebi olan öz yönetimle Akp nin ne olduğu bir türlü anlaşılmayan vede açıklanamayan başkanlık sistemi aynı şeydir. Bunun alt yapısını hazırlamaya çalışmaktadırlar.

Dün terör örgütleri ile kol kola olanlar,bugün terörle mücadele ediyoruz diye halkı kandırmazlar" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum