Terörist Avcılarına ‘Anne Eli Değmiş’ Pasta

Terörist Avcılarına ‘Anne Eli Değmiş’ Pasta

Yayınlanma:
Terörist Avcılarına ‘Anne Eli Değmiş’ Pasta

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan Pastacılık Kursu’nda eğitim gören ve tamamı kadınlardan oluşan kursiyerler, elleriyle yaptıkları pastaları Hakkari Dağlıca Karakolunda görev yapan Mehmetçiklere gönderdiler. 

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, her yıl olduğu gibi bu yılda ‘Pasta – Börek – Yemek Yapımı Kursu’ açtı. Söz konusu kursta yemek ve pasta yapımı konularında eğitim alan kursiyer hanımlar, yaptıkları tatlı ve tuzlu pastaları Güneydoğu’da görev yapan güvenlik güçlerine gönderdi. Kursiyer Hanımların gönderdikleri pastalar PKK terör örgütünün kol gezdiği Hakkari’nin dağlık bölgesinde konuşlanmış olan Dağlıca Karakolunda görev yapan askerlere ulaştı. Kursiyerlerin bu davranışı büyük takdir topladı. 

PASTALARI YİYEN ASKERLER 

TEŞEKKÜR MESAJI GÖNDERDİ 

Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan yemek ve pasta kurslarına devam eden hanımlar, Doğu ve Güneydoğu’da görev yapan güvenlik güçleri için pasta hazırladı. Özenle yaptıkları tatlı ve tuzu pasta çeşitleri, kurabiye ve daha birçok yiyeceğe sevgilerini ve dualarını katarak hazırladıkları paketlenen yiyeceklere, Türk Bayrağını da ilave edilerek Dağlıca’daki Mehmetçiklere ulaştırılmak üzere kargoya teslim eden HEM’li hanımlar, askerlerden aldıkları olumlu geri dönüşlerden de memnuniyetlerini dile getirdi. Zira, askerler Isparta’dan kendilerine gönderilen pastaları yerken çektirdikleri resimleri, teşekkür mesajıyla birlikte kursiyerlere gönderdi. 

“ÜLKEMİZ TERÖRDEN 

TEMİZLENİP, HUZUR BULSUN” 

Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, ‘Pasta – Börek – Yemek Yapımı Kursu’na devam eden hanımlar, askerin anneleri, ablaları, kardeşleri olarak hazırladıkları yiyecekleri özenle kolileyip gönderirken, terör olaylarının bir an önce bitmesini, ülkenin huzur ve refaha kavuşmasını temenni ettiler.

“DUA VE SEVGİMİZLE YAPTIĞIMIZ 

PASTALARI MEHMETÇİĞİMİZE GÖNDERDİK” 

Kurs boyunca yapımını öğrendikleri yiyeceklerin yanı sıra yöresel kurabiyelerden de yaparak askerlere gönderen kursiyerler, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “Bizler, Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, Pasta – Börek – Yemek Yapımı Kursu kursiyerleri olarak Doğu ve Güneydoğu’da vatani görevini yapan ve bizi koruyan askerlerimize diğer bir deyişle Kahraman Mehmetçiklerimiz için pastalar, kurabiyeler yaptık. Dualarla, sevgimizle yaptığımız yiyeceklere herkes katkıda bulundu. Elimizden ne gelirse sonuna kadar yapmaya gönüllüyüz, hazırız. Allah askerimizi, polislerimizi korusun, onların yardımcısı olsun. Güvenlik güçlerimiz vatanımızı, yurdumuzu en güzel şekilde bizler için koruyorlar. Biz de naçizane, ev ortamlarını hatırlasınlar, desteğimizin yanlarında olduğumuzu hissetsinler istedik. Onlara ikramda bulunmaktan onur duyuyoruz” dediler.

UYGUN; “KURSİYERLERİMİZE VE 

MEHMETÇİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdür Yardımcısı Abdullah Uygun, açmış oldukları ‘Pasta – Börek – Yemek Yapımı Kursu’nda eğitim gören hanımların böyle bir örnek davranışta bulunmak istediklerini kendilerine ilettiklerini ve kendilerinin de bundan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek; “Kursiyerlerimizin el emeği, göz nuru ile dua ve sevgilerini de katarak yaptıkları pastaları Dağlıca Karakoluna gönderdik. Orada görev yapan Mehmetçiklerimiz bundan büyük sevinç duyduklarını bize gönderdikleri teşekkür mesajı ve fotoğraflar ile bildirdiler. Halk Eğitim Merkezi yönetimi olarak; hem kursiyerlerimize hem bizi sınırda bekleyen Mehmetçiğimize teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.