Terörist Yakalatana Ödül

Terörist Yakalatana Ödül

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Kasım 2015 15:21
Terörist Yakalatana Ödül

Isparta Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Terörle Mücadele Kanunu Kapsamına Giren Suçların Faillerinin Yakalanmasına Yardımcı Olanlara ödül verileceği duyuruldu.

İşte o açıklama; “Terörle Mücadele Kanunu Kapsamına Giren Suçların Faillerinin Yakalanmasına Yardımcı Olanlara Verilecek Ödül Hakkında Yönetmelik” 31.08.2015 tarihli ve 29461 sayılı Resmi Gazete ’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Yönetmelik çerçevesinde hazırlanan “Terörle Mücadele Kanunu Kapsamına Giren Suçların Faillerinin Yakalanmasına Yardımcı Olanlara Verilecek Ödüllerin Tespitine ve Ödül Komisyonun Çalışma Esas ve Usullerine Dair Yönerge” ise 19.09.2015 tarihinde Bakan Onayı ile yürürlüğe girmiştir. Kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla Terörle Mücadele Kanunu Kapsamına Giren Suçların Faillerinin Yakalanmasına Yardımcı olanlara verilecek ödül miktarı ve diğer hususlar hakkında detaylı bilgilere www.terorarananlar.pol.tr ve Emniyet Müdürlüğümüze aitwww.isparta.pol.tr web adresinden vatandaşlarımız ulaşabileceklerdir. Ayrıca, ihbarda bulunacak vatandaşlarımız “Alo Terör İhbar Hattı 140” numaralı telefonu ücretsiz olarak arayabileceklerdir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.