Terörü Destekleyen Amerika’yı Şiddetle Kınıyoruz

Terörü Destekleyen Amerika’yı Şiddetle Kınıyoruz

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Kasım 2017 14:41
Terörü Destekleyen Amerika’yı Şiddetle Kınıyoruz

AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, PKK’ya silah ve her türlü lojistik desteği veren Amerika’yı şiddetle kınadıklarını kaydetti. Yüce, “. İnsanlıktan, barıştan bahseden Avrupa ve ABD göz göre göre terör örgütlerine açıkça destek sağlamışlardır” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta Milletvekili Said Yüce, “Türkiye uzun yıllardır hain terör örgütleriyle mücadele vermektedir. İnsanlıktan, barıştan bahseden Avrupa ve ABD göz göre göre terör örgütlerine açıkça destek sağlamışlardır. Teröristlere karşı yapılan operasyonlarda ABD ve Avrupa menşe’li silahlar ele geçirilmektedir. Dünyanın bir tarafında kan, gözyaşı ve insanlık cinayetleri varsa buralarda büyük oranda Batı ürünü silahlar kullanılmakta ve onların para desteklerine rastlanmaktadır. Bölgemizdeki olayları hain emellerine alet eden batılı ülkeler sözde terörle mücadele ediyormuş gibi yaparak bizzat terör örgütlerini silah, mühimmat ve maddi destekle ayakta tutmakta masum insanların ölümüne sebep olmakta, iç çatışma ve savaşları körüklemektedirler. Dünyada barış ve güvenliği sağlamak maksadıyla kurulduğu iddia edilen NATO ve benzeri ittifaklar; işlenen insanlık suçlarına bilerek göz yummakta ve el altından terörü desteklemektedirler. Artık her şey dünyanın gözü önünde cereyan etmektedir.Masum insanlara ve dost ülkelere doğrulttukları silahlar mutlaka kendilerine dönecektir.ABD ve Avrupa besledikleri hainlerin ve tetikçilerinin sebep oldukları cinayetlerde birinci derece sorumludurlar. Ve dünyada “terör destekçisi ülke” suçlamasını hakketmektedirler. Zaten ilahi adaletin tecelli edeceği görülecektir. ABD, Avrupa ve teröre destek veren ülkeler çok yakında kendi iç karışıklıkları ve musibetlerle boğuşmak zorunda kalacaklardır. Bu vesileyle aziz şehidimiz Sercan Kara’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize sabırlar dilerim. “ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.