Teşekkürler Isparta

En Isparta ödül töreninde Isparta'nın 'en'leri ödüllerini aldı. En İyi İnternet Haber Portalı dalında birinciliğe layık görülen ise Ajans32 oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2015 10:48
Teşekkürler Isparta

Halkın oyları ile belirlenen Isparta'nın En'leri ödül töreni hafta sonu Barida Otel'de gerçekleştirilen muhteşem bir törenle gerçekleştirildi.

Kanal32 Televizyonu tarafından da canlı yayınlanan ödül töreninde ünlü sunucu Belma Belen ödülleri sahipleri ile buluştırdu.

105 bin oyun kullanıldığı En Isparta Projesinde En İyi İnternet Haber Sitesi kategorisinde Ajans32 birinciliğe layık görüldü.

Ajans32 adına ödülü alan Sorumlu Müdürümüz Bora Tüfekli, "Öncelikle bu organizasyonda emeği bulunan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Isparta'da tatlı bir heyecan, tatlı bir rekabet ortamı oluşturuldu" dedi.

Tüfekli, "Ajans32 olarak Haberde Ciddiyet sloganıyla çıktığımız yolda, bizlere bu ödülün layık görülmesi bizleri onurlandırdı. Tüm Ispartalılara, il dışında ve yurt dışında yaşayan Ispartalılara teşekkür ediyoruz. Haber Merkezimize sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ajans32 Sorumlu Müdürü Bora Tüfekli, Ajans32'nin ödülünü Ege Üniversitesi'nde yaşanan olaylarda yaşamını yitiren, Fırat Çakıroğlu ve tecavüz girişimine direnirken vahşice katledilen Özgecan Aslan'a atfetti.

Tüfekli, "Bir haberci olarak son aylarda toplumsal vicdanımızı yaralayan durumlar oldu. Ben bu değerli ödülü, Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda yaşamını yitiren Fırat kardeşimize ve yine toplumsal vicdanımızı yaralayan bir olayda kaybettiğimiz Özgecan kardeşimize atfediyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum