Teşkilata Hesap Veriyorlar

AK Parti Isparta Teşkilatı Yerel Yönetimler Başkanlığı, belediye başkanları ile her ay düzenli olarak toplantı yapıyor, yapılan hizmetleri ve sorunları değerlendiriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ağustos 2014 12:49
Teşkilata Hesap Veriyorlar

AK Parti Isparta Teşkilatı Yerel Yönetimler Başkanlığı, 30 Mart 2014'de göreve gelen partili belediye başkanları ile her ay düzenli olarak toplantı düzenliyor. Toplantıda belediyelerin birbiriyle dayanışmasının yanı sıra yapılan hizmetler ve karşılaşılan sorunlarla ilgili fikir alışverişinde bulunuluyor.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi Ali Önal, ağustos ayı toplantısının Keçiborlu Belediyesi evsahipliğinde gerçekleştirildiğini söyledi.

11 belediye başkanının katıldığı toplantının oldukça verimli geçtiğini belirten Önal, AK Partili beledeyelerin 5 aylık dönemde çok önemli hizmetlere imza attığını anlattı.

Örnekler veren Ali Önal, "Sütçüler Belediyemiz mezarlıkların temizliği, yolların genişletilmesi, turizm faaliyetlerinin geliştirilmesi yönünde çalışmalar yapmış. Güneykent Belediyemiz araç parkını genişletiyor. Halkına daha iyi hizmet sunabilmek için yeni araçları satın alınıyor.

CHP'den devraldığımız Keçiborlu Belediyesi ilçenin altyapısını baştan aşağıya yeniliyor. Altyapı tamamlandıktan sonra üst yapı asfaltlanarak ilçe modern bir görünüme kavuşacak. İlçede meydan çalışması ve yeni imar revizyonu çalışmaları da devam ediyor. Uluborlu Belediyemiz, kentsel dönüşüm hamlesi başlatmış durumda.

Çok ciddi projeler hazırlanmış. Atabey Belediyemiz, batık olan Atabeton şirketini yeniden ekonomiye kazandırmanın gururunu yaşıyor. Bölgenin değeri olan Atabeton, bugün yeniden çalışır hale geldi ve sektöre hammadde temin eden bir şirket oldu. Başkanımızı kutluyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum