Teşvik İçin Güç Birliği Yapmalıyız

Isparta Genç İş Adamları Derneği (IGİAD) üyeleri ile bir araya gelen MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, mevcut teşvik desteğinden dolayı yatırımların diğer bölgelere kaydığını belirterek “iktidar ve muhalefet demeden bir güç birlikteliği yaparak hazırlamış

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Nisan 2013 10:55
Teşvik İçin Güç Birliği Yapmalıyız

Isparta Genç İş Adamları Derneği (IGİAD) üyeleri ile bir araya gelen MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, mevcut teşvik desteğinden dolayı yatırımların diğer bölgelere kaydığını belirterek “iktidar ve muhalefet demeden bir güç birlikteliği yaparak hazırlamış olduğu kanun teklifinin görüşülmesinin ilimiz adına önemlidir” dedi.

IGİAD üyeleri ile Barida Hotel'de bir araya geldi. Toplantıya, MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve Seçim Komisyonu Başkanı İzzettin Dikmen misafir olarak katıldı.
Toplantıda ülke ve Isparta gündemindeki konular ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz tarafından Isparta'nın yatırım teşvik uygulamalarında 2.Bölge'den 5.Bölge'ye kaydırılması hususunda hazırlamış olduğu kanun değişikliği teklifi masaya yatırıldı.

Korkmaz, teşvik değerlendirilme kriterlerinde uygulanan yöntemlerin yarıdan fazlasının sosyal alanda gelişmişlik açısından ele alındığını, bu tarz kriterlerin teşvik değerlendirmesinde gerçekçi olamayacağını belirtti.
Korkmaz, İlimizde banka mevduatlarının yüksek olmasının güzel olduğunu ifade ederek, bu tasarrufların neden yatırım için kullanılmadığının araştırılması gerektiğinin altını çizdi.

Bu kapsamda, mevcut teşvik desteğinden dolayı yatırımların diğer bölgelere kaydığını belirterek, iktidar ve muhalefet demeden bir güç birlikteliği yaparak hazırlamış olduğu kanun teklifinin görüşülmesinin ilimiz adına önemli olduğunu vurguladı.

Dernek üyeleri, teşvik konusunda tüm Isparta Milletvekillerinin katılacağı bir platformda karşılıklı olarak görüşülmesinin ilimiz adına faydalı olacağı görüşünde fikir birliğine vardılar.
Son günlerde ülke gündeminde yer alan yıllardır süren terörün bitmesi adına başlatılan çözüm süreci hususunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Milletvekili Korkmaz, terörün bitmesi ve bölgede barışın kalıcı olarak sağlanması için milli hassasiyetlerimiz göz ardı edilmeksizin, çözüm yollarının aranması gerektiğini ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.