Tevfik Atasoy, Atabey’de 200 Kişi İle AK Parti’den İstifa Etti

Isparta’nın Atabey ilçesinde mevcut Belediye Başkanı Tevfik Atasoy başta olmak üzere Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte 200 partili istifa etti.

Yayınlanma:
Tevfik Atasoy, Atabey’de 200 Kişi İle AK Parti’den İstifa Etti

31 Mart seçimleri kapsamında Atabey’de AK Parti’nin adayının Serdar Pehlivan olarak açıklanmasının ardından, Atabey AK Parti’ye üye olan yönetici ve üyeler, ilçenin evladı Erdoğan Özer ve Mekke Dikmen’in aday gösterilmemesine tepki olarak mevcut Belediye Başkanı Tevfik Atasoy başta olmak üzere Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte 200 partili istifa etti.

Gerekçe olarak Atabey’de yaşayan, Atabey’in evladı olan ilçeyi karış karış bilen 2 aday adayının müracaat ettiğini ancak bu 2 ismin hiç değerlendirilmeyip, Atabey’de yaşamayan, Atabey’in evladı olmayan bir ismin, il başkanlığı ve milletvekilleri bilgisi dışında Genel Merkez tarafından aday gösterilmesi nedeniyle istifa ettiklerini duyurdular.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum