Tez-Koop İş Antalya Şubesi Isparta’lı Üyeleriyle Buluştu

Tez-Koop İş Sendikası Antalya Şubesi, Isparta'da iş yeri temsilcileri ve sendika üyeleriyle iftar programında buluştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Temmuz 2014 15:01
Tez-Koop İş Antalya Şubesi Isparta’lı Üyeleriyle Buluştu

Türkiye Ticaret, Kooperatif, Eğitim, Büro, ve Güzel Sanatlar İşçileri Sendikası (Tez-Koop İş) Antalya Şubesi Isparta'da iş yeri temsilcileri ve sendika üyeleriyle iftar programında bir araya geldi.

Tez - Koop İş Antalya Şube Başkanı Sabahattin Değirmenci ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı pragrama KİPA, MİGROS, Baro, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü gibi çeşitli kurumlarda çalışan sendika üyesi işçiler de katıldı.

İşçilerle buluşan Tez-Koop İş Antalya Şube Başkanı Sabahattin Değirmenci, "Ramazan ayı bereket ayıdır. Allah hepimize sağlık, sıhhat versin. Burada iş yeri temsilcilerimiz ve üyelerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra da daha sık bir araya gelerek iş yaşamımızdaki sorunları masaya yatıracağız ve hep birlikte çözümler üreteceğiz" dedi.

Sendika başkanı Değirmenci, yönetim kurulu üyeleri ve işçiler iftar yemeğinin ardından uzun süre sohbet ederek, iş yerindeki sorunlar üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Sendika üyesi işçiler de Tez Koop İş Antalya Şube Başkanına Isparta'ya iş hayatındaki sorunlara ilgisinden dolayı teşekkür etti.




Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum