TFF Seçmeleri Eğirdir’de Yapılacak

Futbol Köyü Projesi kapsamında Ankara, Kırıkkale, Konya, Antalya, Afyonkarahisar, Isparta ve Burdur illerinin 2000-20001 doğumlu 40 futbolcu için seçmeler Eğirdir’de yapılacak.

Yayınlanma:
TFF Seçmeleri Eğirdir’de Yapılacak

Eğirdir Belediyesi tarafından spor ve sporcuya verilen destekleri Türkiye Futbol Federasyonu karşılıksız bırakmadı. Türkiye Futbol Federasyonu 2000 ve 2001 doğumlu 40 çocuk için 2-11Eylül 2013 tarihlerinde yapacağı seçmeler için Eğirdir’i seçti.

Eğirdir Nafiz Yürekli Uygulama Oteli’nde kalacak çocukların seçmelerine UEFA As Başkanı Şener Erzik’in de Eğirdir’e gelmesi bekleniyor. Ülker’in katkılarıyla yapılacak seçmeler için Ankara, Kırıkkale, Konya, Antalya, Afyonkarahisar, Isparta ve Burdur’u kapsayan 7 ilden yöneticilerin de ilçeye geleceği belirtildi.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Selçuklu Şehri Eğirdir’in her konuda gün geçtikçe gelişmeye devam ettiğini belirterek, Futbol Federasyonu yetkililerine ve emeği geçenlere teşekkür ettiğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.