TGB Üyeleri Demokratikleşme Paketini Protesto Etti

TGB Üyeleri hükümetin demokratikleşme paketini protesto etti. Özel İdare Parkı’nda toplanan TGB Üyeleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için çağrı yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ekim 2013 15:11
TGB Üyeleri Demokratikleşme Paketini Protesto Etti

Özel İdare Parkı’nda Türk Bayrakları ve Atatürk posterleriyle toplanan TGB Üyeleri Başbakan Erdoğan’ın açıkladığı demokratikleşme paketini protesto etti.

TGB Isparta Başkanı Ali Ufuk Özalp yaptığı açıklamada
“29 Ekim bütün milli kuvvetler ile birlikte Cumhuriyetimize sahip çıkacağız, buradan da tüm Isparta halkına duyurumuzdur. Isparta’da kurulan, düşmanı Isparta’ya sokmayan, Cumhuriyet’in kurulmasında büyük yararlar gösteren, Demiralay’ız.

29 Ekim’e Türk bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk ile herkesi bekliyoruz. Gelin birlikte bölünmeye, faşizme, savaşa, gericiliğe karşı tek yumruk olalım, Cumhuriyetimizi savunalım. Paket açıklanırken “Bu ilk de değil, sonda olmayacak” denilmişti. Biz ise “Ya istiklal, Ya ölüm” diyerek yola çıkanlardanız. Bu topraklarda Mustafa Kemal’in yenilmeyeceğini ve Cumhuriyetin ilelebet payidar kalacağını göstereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.