THK’dan 20 Öğrenciye Sertifika

Türk Hava Kurumu Isparta Şubesi tarafından, İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde açılan Model Uçak Başlangıç Kursunu bitiren 20 öğrenciye sertifikaları verildi.

Yayınlanma:
THK’dan 20 Öğrenciye Sertifika

Sertifika dağıtımı törenine, THK Isparta Şube Başkanı M. Zafer Çağlar, Havacılık Kulübü Rehber Öğretmeni Fatih Güleşen, Belma Aydoğmuş, Sonay Sülüntay ve öğrenciler katıldı.

Törende ilk olarak konuşan rehber öğretmen Fatin Güleşen, Türk Hava Kurumu’nun desteğiyle açılan kursun büyük ilgi gördüğünü, önümüzdeki dönemde yeni kurslar açacaklarını belirterek, desteklerinden dolayı THK
Şube Başkanı Çağlar’a teşekkür etti.

Daha sonra konuşan THK Şube Başkanı Çağlar, içinde bulunulan yılın Türk Hava Kurumu’nun kuruluşunun 88. yıldönümü olduğunu hatırlatarak," böyle bir törende bulunmak beni ziyadesiyle memnun etti. THK'nın amacı, ülke gençliğine havacılığı sevdirmektir. Bu amaç doğrultusunda, gençlerimiz için okullarda Model Uçak Kursları açarak, eğitim veriyoruz. Ayrıca okullardaki havacılık kurslarına ücretsiz malzeme yardımında bulunuyoruz. THK olarak bugüne kadar bin 800'e yakın sertifika verdik.

Bugün de 20 öğrenciye sertifikalarını takdim edeceğiz.’ Diye konuştu. Konuşmalardan sonra kursu başarıyla bitiren öğrencilere sertifikaları THK Başkanı Çağlar, öğretmenler tarafından verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.