THY, Başarılı Girişimleri Gökyüzüne Taşıyor

Türk Hava Yolları (THY) yeni projesi 'Invest On Board' ile girişimcilere fikirlerini uçaklarında sunma imkanı veriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Kasım 2013 14:48
THY, Başarılı Girişimleri Gökyüzüne Taşıyor

Bu proje sayesinde iş adamları ve yatırımcılar uçakta seyahat ederken, en iddialı startup fikirlerini oturdukları yerden izleme ve değerlendirme şansı buluyor. Proje, girişimcilerleyatırımcıların buluşabileceği yeni bir alan oluşturmayı hedefliyor.

THY'nin, e-Tohum ile birlikte gerçekleştirdiği Invest On Board projesi; film, müzik ve oyun arşivine sahip, dokunmatik ve işlevsel uçak içi eğlence sistemi Aralık ayına kadar Planet' e yüklenmiş olacak. Ayrıca yeni başvurular arasından seçilecek projeler, aydan aya Planetsistemine yüklenecek. Seyahat eden yatırımcılar ve iş adamları bu sistem sayesinde projeleri rahatça izleyip inceleyebilecek.

THY tarafından yapılan açıklamada, “Invest On Board, yatırımcılara rahatça seyahat ederken parlak fikirleri dinleyip onları tanıma ve inceleme fırsatı verirken, fon arayan girişimcilere de projelerini bir kerede farklı ülkelerden yüzlerce kişiye sunma şansı tanıyor. Fikirlerin kolay erişilebilir olması, dinleyicilerin projeleri dinlerken dikkatlerini dağıtacak unsurlardan uzak olmaları ve girişimcilerin tek bir sunumla binlerce kişiye bir kerede ulaşılabilmeleri projeyi her iki taraf için de cazip hale getiriyor.” denildi.

Invest On Board projesi özellikle son yıllarda büyük bir çıkış yakalayan Türk girişimcilerinin atılımlarını destekleyen farklı ve başarılı çalışmalardan biri olarak ortaya çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.