THY Genel Müdürü Isparta’ya Geliyor

ITSO Başkanı Başdeğirmen’in daveti üzerine Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil 24 Temmuz Perşembe günü Isparta’ya geliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Temmuz 2014 16:12
THY Genel Müdürü Isparta’ya Geliyor

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ve Yönetim Kurulu üyelerinin ısrarlı takipleri ve istekleri sonucunda Isparta-istanbul-İstanbul Isparta karşılıklı uçak seferlerinin 7 güne kadar çıkarılmasında önemli destek veren Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil Isparta’ya geliyor.

Başkan Başdeğirmen’in daveti üzerine Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda 24 Temmuz Perşembe günü saat 16.30’da protokol temsilcileri ve işadamlarıyla toplantı yapacak olan Genel Müdür Kotil burada talepleri dinleyecek.

BAŞDEĞİRMEN, SAATLERİN DEĞİŞTİRİLMESİNİ TALEP EDECEK
ITSO Başkanı Başdeğirmen, uçak seferlerinin 7 güne çıkarılması hedefine ulaşmasının ardından taleplerini sefer saatlerinin değiştirilmesi yönünde yineleyecek. Isparta İstanbul karşılıklı uçak seferi saatlerinin sabah Isparta’dan, akşam da İstanbul’dan dönecek şekilde düzenlenmesini talep edeceklerini bildiren ITSO Başkanı Başdeğirmen, tüm üyelerini odada yapılacak toplantıya davet etti.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Kotil’in bu zamana kadar tüm taleplerine olumlu yaklaştığını belirten Başdeğirmen, “Uçak seferlerinin 7 güne çıkarılması, saatlerinin değiştirilmesi ile hac ve umre seferlerinin Isparta’dan yapılması hususunda Genel Müdürümüzle defalarca görüştük. Seferler önce 4 güne sonra 6 güne ve geçtiğimiz ayda 7 güne çıktı. Sayın Genel Müdürümüz bu zamana kadar tüm taleplerimize pozitif yaklaştı. Uçak seferlerinin 7 güne çıkarılmasının ardından Ispartalı işadamları olarak sefer saatlerinin değiştirilmesini talep edeceğiz. “dedi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Kotil’in Isparta’ya verdiği değerin karşılığında uçağa sahip çıkmak gerektiğini belirten Başdeğirmen, “Bu seferler için büyük mücadele verdik. Uçak seferlerinin 7 güne çıkması bizim ekonomimizi olumlu yönde etkileyecek, Isparta'nın turizmi de bu sayede gelişmiş olacak. Kentimize gelecek yatırımcıların ilk sorduğu soru ulaşım oluyordu. Uçağın her gün var oluşu Isparta'nın elini güçlendirici bir şey. Bizler bu konuda önemli gayret gösteren Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil’i ağırlamaktan memnun olacağız. Tüm üyelerimizi de toplantımıza davet ediyorum.”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum