THY'den Isparta'ya Müjde

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Isparta Havaalanından günde 2 uçuş müjdesi verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Temmuz 2014 19:43
THY'den Isparta'ya Müjde

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, çeşitli temaslarda bulunmak için Isparta'ya geldi.

Isparta Valisi Vahdettin Özkan ve Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı makamında ziyaret eden Genel Müdür Kotil, ITSO ziyaretinde de Isparta'ya önemli bir müjde verdi.

THY Genel Müdürü Temel Kotil, "Buradaki temaslarımızda da gördük ki; Isparta'dagünde 1 sefer uçuş yeterli değil. Günde 2 sefer sözünü buradan verelim. Zaten bizim günde 2 sefer uçuş yapmadığımız çok az yer var. Isparta'da bizim için son derece önemli. O nedenle günde 2 sefer yapmanın sözünü veriyoruz. en kısa sürede bu sefer düzenlemelerini yapacağız" dedi.

Isparta Valisi Vahdettin Özkan "Havaalanı çalışmalarımızı daha da iyileştirmek için güzel bir çalışma var. Hükümetimizin ulaştırma ile ilgili önemli ve nitelikli çalışmalarını zaten hep birlikte görüyoruz. Ülkemize yönelik teveccühün artması için THY'nin gösterdiği çabaları da hayranlıkla izliyoruz" ifadelerini kullandı.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, "Dünyanın en iyi havayolunu yöneten bir ismi burada konuk etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Isparta, Burdur ve Afyon'un bir bölümüne hizmet veren bir havalimanımız var. Genel Müdürmüzden çeşitli taleplerimiz oldu. Her gittiğimizde bizimle yakından ilgilendi. Günde iki uçuş talebimizi de kendişsine ilettik. İlgisinden dolayı kendisine sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya günaydın da "Önemli ve güzel konuları burada görüşüyoruz. Havaalanı ilk yapılmaya başlandığında Isparta'da eleştirenler olmuştu. Boş yere yapılan masraf olarak görenler vardı. Ama ben o zaman bu konunun önemini görmüştüm. Şimdi ne kadar haklı olduğumu görüyorum. Eğer havalanımız olmasaydı, Isparta Belediğyesi olartak Uluslararası bir fuar alanı yapamazdık. Havaalanı yapımına sebep olanlara çok teşekkür ediyom" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum