Tıbbi Onkoloji Gündüz Kemoterapi Ünitesi Yenilendi

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Tıbbi Onkoloji Gündüz Kemoterapi Tedavi Ünitesi yeniden dizayn edilerek kemoterapi koltuk sayısı artırıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Nisan 2015 10:24
Tıbbi Onkoloji Gündüz Kemoterapi Ünitesi Yenilendi

İç Hastalıkları Anabilim Dalı Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Koçer, “Halen kanser hastalarında uygulanan güncel tedavi yaklaşımları hastanemizde de multidisipliner olarak ele alınıp tedavisi gerçekleştirilmektedir. Bu bağlamda kliniğimiz 2002 yılından bu yana aktif olarak hizmet vermektedir. Gelişen tedavi modelitelerine paralel olarak kliniğimizde sistemik tedaviler uygulanmaktadır. Çok yakın zamanda ayaktan kemoterapi ünitemiz yeniden dizyn edilmiş olup, daha konforlu, artan kemoterapi koltuk sayısı ile daha fazla hastaya tedavi verilebilmesi mümkün olmaktadır. Sadece ünitenin genişlemiş olması değil aynı zamanda ilaçların hazırlanması da otomatik sistemle gerçekleştirilmekte olup dijital ortamda kontrolleri sağlanmaktadır. Son kontroller bu alanda deneyimli sağlık personeli tarafından sağlanıp uygulaması gerçekleştirilmektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum