Ticaret Borsası Seçimleri 9 Mayıs'ta

Isparta Ticaret Borsası'nda seçim tarihi belirlendi. Ticaret Borsası'nda seçim 9 Mayıs Perşembe Günü gerçekleştirilecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Nisan 2013 17:09
Ticaret Borsası Seçimleri 9 Mayıs'ta

ITSO’da seçim tarihinin açıklanmasının ardından ITBB’de seçim tarihi kesinleşti. Seçimler ITSO seçimlerinden 2 gün önce yapılacak.

Isparta Ticaret Borsası’nın organ seçimleri hakkında internet sitesinden duyuruldu.

DUYURUDA;
5174 sayılı Kanun ile kurulu bulunan Odalar ve Borsaların organ üyelik seçimleri 29 Ocak 2013 tarih ve 28543 sayılı Resmi Gazetede ilanı yapılan Bakanlar Kurulu Kararı ile 2013 Yılının Şubat ayında başlayıp Mart ayında tamamlanması gereken Oda ve Borsaların Organ Seçimlerinin 2013 YILININ MAYIS AYINDA BAŞLAYIP HAZİRAN AYINDA TAMAMLANMASI ” Hükmü gereğince Borsamız Organ Seçimleri 09/05/2013 Perşembe günü 09.00-17.00 saatleri arasında Borsamız Toplantı salonunda (3.kat) yargı gözetiminde yapılacaktır.

5174 sayılı Kanun gereği; Gerçek Kişilerin kendilerinin kimlikleriye bizzat gelerek oy kullanmaları gerekmektedir. Vekaleten veya Ticari mümessil vasıtası ile oy kullanmak mümkün değildir.

Yine aynı Kanun gereği; Tüzel Kişiler ise; bağlı bulundukları Ticaret Sicil Memurluğundan alacakları temsil belgeleri ile oylarını kullanacaklardır.
Sayın üyelerimizin seçim günü oylarını kullanmak üzere, teşriflerini rica ederiz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.