Ticaret Borsasında Seçim Günü

Isparta Ticaret Borsası’nda bugün seçim heyecanı yaşanacak...

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2013 18:04
Ticaret Borsasında Seçim Günü

Isparta Ticaret Borsası’nda bugün seçim heyecanı yaşanacak. Yapılacak seçimlerde mevcut Başkan Ahmet Adar ile Şükrü Top olmak üzere iki aday yarışacak.

Isparta Ticaret Borsasında seçim heyecanı yaşanıyor. Yönetim kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda Borsa’da Yönetim Kurulu ve Borsa meclisi seçimleri 9 Mayıs Perşembe günü yani bugün gerçekleştirilecek. Söz konusu seçimlerde 218 üye oy kullanacak. Söz konusu üyelerin listesi Borsa Başkanlığında askıya çıktı. Borsanın ikinci katı da oy kullanılacak şekilde tertip edildi.

Söz konusu seçimlerde; Isparta Ticaret Borsası Başkan ve yönetim kurulu, Isparta Ticaret Borsası Meclis Başkanı ve Meclis üyeleri seçilecek. Seçimler için şuandaki mevcut yönetim kurulu başkanı Ahmet Adar tekrar aday. Bilindiği gibi İşadamı Şükrü Top da geçtiğimiz günlerde Ticaret Borsası Başkanlığına aday olduğu açıklamıştı. Buna göre; bugün gerçekleştirilecek seçimlerde iki aday yarışacak.

Öte yandan, her iki adayın da yarışacağı listelerin renkleri belli oldu. Buna göre, Seçimde mevcut Başkan Ahmet Adar liste rengini yeşil olarak belirledi. Diğer aday Şükrü Top'un ise beyaz liste ile yarışacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum