Ticaret Sanayi Odası Meslek Yüksek Okulu Kuracağız

Muhtarlar Odası Başkanı Kınay ve 35’e yakın mahalle muhtarı dün ITSO Başkanı Başdeğirmen’e ziyarette bulunarak, ‘bütün projelerinize destek olmaya hazırız’ mesajını verdiler.

Yayınlanma:
Ticaret Sanayi Odası Meslek Yüksek Okulu Kuracağız

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Kınay ve 35’e yakın mahalle muhtarı dün ITSO’ya ziyarette bulundular. Meclis Başkanı Osman Şahlan ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulunduğu ziyarette ITSO Başkanı Başdeğirmen, Isparta ile ilgili projelerini anlattı.

Muhtarlar Derneği Başkanı Kınay da, “Şükrü Başdeğirmen gibi herkesin işine gece gündüz koşan birinin bu makamda olması bizleri onurlandırdı.”dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Kınay ziyarette şunları söyledi: “Böyle bir yere gelmeniz bizleri memnun etti. Biz onur duyduk inşallah önümüzdeki günlerde Ispartamıza hizmetlerde daha önce nasıl koşturduysan bugün de koşturacaksın. Isparta’nın sorunları ile cebelleşen bir insan olarak en büyük sivil toplum kuruluşunun başkanı oldunuz. Bu makamda en iyi hizmeti edeceğinize inancımız sonsuz. Biz muhtarlar olarak Isparta’nın meselelerinde hiçbir siyasi parti ayrımı yapmaksızın her zaman desteğe hazırız.

Aklınıza ne gelirse varız. Bu memleketin suyunu içiyoruz ekmeğini yiyoruz ticaret yapıyoruz. Yönetim kurulunuz fevkalade güzel bizleri onurlandırdı, Allah işlerinizi rast getirsin. Bu işler fedakarlık getiren işler. İnşallah kalıcı eserler yapılmasına gayret gösterirsiniz yapılması gereken her yerde varız. Bizler gelip geçici değiliz kalıcıyız. Bu memlekete en güzel hizmeti hep beraber yapacağız. Başarılarınızın devamını dileriz. İnşallah ileriki günlerde başka yerlere de aday olursun başka görevlerde de görürüz. Çünkü bizler 24 saat Şükrü Başdeğirmen’in kapısını çalan insanlarınız. İnşallah bundan sonra da aynı şekilde devam ederiz. “

HİZMETLERİMİZ SİZLERLE OLACAK
ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen de konuşmasında muhtarların her türlü isteklerine cevap vermeye çalışacaklarını belirterek, “Isparta’ya hizmet etmek istiyorsak hep birlikte birlik beraberlik için de olmamız gerekiyor.”dedi.

Sorunların çözülmesinde muhtarların desteğinin önemli olduğunu belirten Başdeğirmen şöyle devam etti: “ Sizleri burada görmek beni de çok mutlu etti. Birçok şeyi paylaştığımız insanlarsınız. Sorunları paylaşmak için konuştuğumuz ağabeylerimizsiniz. Sizleri bu şekilde görmek beni onurlandırdı. İşimiz kolay değil çok işimiz var.

Ticaret ve Sanayi Odası kitaplarda yazanları yapan kurum değil olmamalı da. Bu memleketin her türlü sorununda biz varız. Isparta’nın içerisinde yapılması gereken hangi birim varsa hepsinin içerisinde varız. Bize verilen destek çok büyük dolayısıyla sorumluluk da çok büyük. Biz bunun üstesinden geleceğiz. Ama tek başımıza değil hep birlikte olursak çözeriz. Sizlere çok ihtiyacımız var. Ticaret ve Sanayi Odası olarak her türlü birimin yükünü kaldıracak güçte isek sizlerin de desteğiyledir. Paylaşırsak bütün yük azalıyor.

Ben 12 yıldır burada görevliyim. 4 yılı komite başkanlığı 8 yılı ise yönetim kurulu başkan yardımcılığı yaptım. 12 Yıl işin içinde görev aldık. Önümüzdeki 4 yıl bizim için çok önemli. 4 yılı nasıl iyi bir şekilde hizmetle geçireceğiz onun için çalışacağız. Bir sürü hedeflerimiz var. Öncelikle binamızı değiştirmek zorundayız. Yer sıkıntısı çekiyoruz. Ekonomi Kampüsü kurmak istiyoruz. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın, Borsa, TSE, KOSGEB, Kırsal Kalkınma gibi kurumlar var. Bunlar içinde olacak.

Bunun yanı sıra ara eleman sıkıntısı konusunda da önemli projelerimiz var. Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Yüksek okulunu kurmak için çalışma içerisindeyiz. Isparta için yapılması gereken çalışmalar da öncelikle bunları çözeceğiz.

Biz yasal yükümlülüklerimizin dışına çıkarak hizmet etmeliyiz. Örneğin elma ile ilgili sorunlarımız var gülle ilgili sorunlarımız var. Bunları çözmek için biz şimdiden gereken çalışmalara başladık. Bunlara öncelik vereceğiz. Bunların dışında o kadar çok yapmamız gereken şeyler varki. Sizlerin de projelerinize destek vermeye hazırız. Ekibimizle bunu yapacağımıza inanıyoruz. “

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum