“Ticaretin Gelişimi İçin Zorlukları Birlikte Aşacağız”

Atakan Yazgan, Emre Mahallesi Esnafıyla Buluştu “Ticaretin Gelişimi İçin Zorlukları Birlikte Aşacağız”

Yayınlanma:
“Ticaretin Gelişimi İçin Zorlukları Birlikte Aşacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, gününe sabahın erken saatlerinde Isparta Diş Hekimleri Odası ziyaretiyle başlayarak, hız kesmeden vatandaşlarla buluşmaya devam etti. Cuma namazı sonrasında Emre Mahallesi Esnafıyla bir araya gelen Yazgan, farklı sektörlerden esnafla samimi bir diyalog kurdu.

atakan-yazgan-emre-mahallesi-esnafiyla-bulustu-ticaretin-gelisimi-icin-zorluklari-birlikte-asacagiz-1.jpg

Her Zorlukta ve Şartta Esnafımızın Yanındayız

Kuaför, tesisatçı, terzi, özel okul ve daha birçok farklı alanda faaliyet gösteren esnafla bir araya gelen Yazgan, ticaretin zorluklarını ve sektörlere özgü problemleri dinledi. Yaptığı açıklamada, "Ticarette her sektörün kendine has zorlukları, problemleri vardır. Biz göreve geldiğimizde bu zorlukları ve problemleri sizleri dinleyerek ortadan kaldıracağız." sözleriyle esnaflara destek mesajı verdi.

atakan-yazgan-emre-mahallesi-esnafiyla-bulustu-ticaretin-gelisimi-icin-zorluklari-birlikte-asacagiz-2.jpg

Esnafın ilgisiyle ve muhabbetiyle yoğun bir ziyaret akışı olurken, Yazgan'ın yerel halkla kurduğu samimi ilişki bir kez daha takdir ve beğeni topladı. Emre Mahallesi Esnafına yapılan bu ziyaretler, Yazgan'ın şehrin farklı kesimlerinden gelen talepleri dinleyerek, çözüm odaklı bir yaklaşım sergileme çabasını yansıttı.

Atakan Yazgan'ın, Isparta'nın her kesiminden gelen sesleri dinleyerek ve sorunlara çözüm önerileri sunarak, şehrin geleceği için kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü gözlemlendi.

atakan-yazgan-emre-mahallesi-esnafiyla-bulustu-ticaretin-gelisimi-icin-zorluklari-birlikte-asacagiz-3.jpg


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.