Tık: 'Bizans Oyunlarına Sahada Cevap Vereceğim'

Ispartaspor klüp başkanı Selçuk Tık, ''Bizans oyunlarına sahada cevap vereceğim'' dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ağustos 2011 14:42
Tık: 'Bizans Oyunlarına Sahada Cevap Vereceğim'

Ispartaspor Kulüp Başkanı Selçuk Tık yazılı olarak yaptığı açıklamada: "Geçtiğimiz hafta yerel basında Ispartaspor olarak tüm kulüplerimizi kucaklayacağımızı basın yolu ile açıkladık. Olaylar öylesine hızlı cereyan ediyor ki, Emrespor ve il Özel İdarespor kulüplerine de BAL Ligine 25.000 TL yatıramamaları durumunda yardımcı olabileceğimizi beyan ettik.

Kendince Isparta'yı bütünleyebileceğini zanneden insanlar çeşitli Bizans oyunları ile üç kulübün arasına nifak sokmaya çalışmaktadır. Selçuk Tık olarak Cumartesi günü yapmış olduğum basın bildirimde yine yerel bir gazetenin spor sayfasında bilgilerim çarptırılarak kaleme alınmış. Bizler Ispartaspor olarak Atakan Yozgan'ın Emrespor kulübünün BAL Ligi katılım payını üstlenmesinden dolayı kendine teşekkür ettik ama konu gazetede işlenmemiş olup tam tersine sanki Ispartaspor Emrespor düşmanıymışçasına malzeme yapılmıştır.

Ispartaspor 1967'de kurulmuş ilin tek profesyonel takımıdır. Bu şehrin milli takımıdır. Sayın Atakan Yazgan'a sitemimiz Emres-por'a ve İl Özel İdare'ye sahip çıkması yardımcı olmak istemesine bağlı değildir. Üstüne basa basa söylüyorum, nasıl bu ülkenin tek vatanı tek bayrağı varsa bu ilin de 1967'den bugüne gururla ismini taşıdığı Ispartaspor'un pembe yeşil renkleri vardır. Biz ismimizle, rengimizle, borcumuzla, şerefimizle hiçbir zaman utanmadık.

Onun için bileşik Ispartaspor veya 1967 Ispartaspor diye ismimizi, cismimizi, kişiliğimizi değiştirecek değiliz. Emerespor'a ve İl Özel İdares-por'a kapımız sonuna kadar açık. Geçtiğimiz hafta İl Özel İdare kadro kurmakta zorlanıyor dediler, Osman Eryılmaz'ı verdik. Kötü mü ettik? Emrespor istesin onlara da veririz. Ama hiçbir kimsenin kulübün ismiyle, bayrağıyla, yeşil pembe renkleriyle oynamaya hakkı olmadığı gibi izin de vermeyiz.

Atakan Yozgan 2000 sezonunda başkanlık ettiği kulübümüzde, İl Emniyet Müdürü, vali, belediye başkanı vs. katılımlar ile maddi yardımlar alarak takımı şampiyon olmuştur. Ama başkan daha cefakâr yönetim ve kanun kuruluşları ile Belediye Başkanımız yüzü çekmiştir. Atakan Bey işin kaymağını üstlenerek kendine onursal başkanlığı yakıştırmıştır. Bu şehrin onursal başkanı Şevket Demirel'dir.

Bu şehrin onursal başkanı Yusuf Ziya Günaydın'dır. Bu şehrin onursal başkanı Altan Raşit Civan'dır. Bu şehrin onursal başkanı emeği geçen valilerimiz, emniyet müdürümüz ve yönetim kurullarımızdır. Biz kendisini hiçbir zaman onursal başkan olarak kabul etmedik, etmeyeceğiz.

Gazetecilik, dürüst ilkeli ve tarafsız, menfaatsiz bir kalemdir. Menfaatin bittiği yerde gazetecilik bitmez. Gazetecilik menfaatçilik değildir, olamazda. İnsanları birbirine düşürmekle muhabirlik yapılıp malzeme aranmaz.

Ispartaspor bütün Bizans oyunlarına sahada cevap verecektir. Kimse Ispartaspor'u kendisine malzeme, reklâm panosu yaparak gezmesin. Ispartaspor'u yaşadıkça bizler yaşatacağız. Bu sancağı Yılmaz Şener'lerden aldık, bizlerden sonraki nesillere taşıyacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum