Tıp Fakültesi Başhekimliği Anneleri Unutmadı

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği Anneler Günü’nde hastanede yatan anneleri bu yıl da unutmadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2011 10:22
Tıp Fakültesi Başhekimliği Anneleri Unutmadı

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği Anneler Günü’nde hastanede yatan anneleri bu yıl da unutmadı. Hastanede yatan ve refakatçi olarak bulunan tüm annelere ve personele karanfil dağıtılarak bu önemli gün kutlandı.

Anneler Günü nedeniyle Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof Dr. Süleyman Kutluhan, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Doç. Dr. Selçuk Kaya ve Hastane Müdürü Yüksel Hatırlı hastanede bulunan anneleri tek tek ziyaret ederek karanfil takdim etti. 3 yıldan bu yana yapılan kutlamalar bu yıl da Pazar günü gerçekleştirildi. Ziyarette çocuk hastalara da çiçek verilerek annelerinin bu güzel gününü kutlama imkanı sunuldu.

Anne sevgisinin her türlü sevginin üstünde olduğunu işaret eden Hastane Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Kutluhan, "Anneler bizim en değerli varlığımızdır. Tüm annelerin gününü kutluyorum. Hastanemizde tüm annelerin anneler gününü kutlayarak bir nebze mutlu edebildiysek ne mutlu. Tüm annelerimiz bizlerin baş tacıdır. Bunun için özel ziyaret gerçekleştirdik." dedi. Kutluhan ayrıca bütün annelerin de Anneler Günü’nü kutladı.

Ziyarette duygulu anlar yaşanırken, kimi anneler de mutluluk göz yaşı döktü. Hastalar bu ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederken, ‘Hastanede de olsak unutulmadık’ dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.