Tıp Fakültesi Sözleşmeli Personel Alacak

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Sözleşmeli Personel Aacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Temmuz 2011 12:05
Tıp Fakültesi Sözleşmeli Personel Alacak

SDÜ sitesinde konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle :

"28 Haziran 2007 tarih vo 26566 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslarda değişiklik yapılmasına dair esasların ek 2. maddesinin I bendinde belirtilen yönteme göre; Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Döner 'Sermaye İşletme Müdürlüğü'nde çalıştırılmak ve giderleri özel bütçe ile dönersermaye gelirlerinden karşılanmak üzere 2010 Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır.

MÜRACAAT ŞEKLİ VE YERİ:
Müracaatlar ilanın gazetede yayımladığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) adayların Süleyman Demirel Üniversitesi web sayfasından www.sdu.edu.tr temin edecekleri başvuru formu ile dilekçede; ilanda belirtilen birimlerden ve unvanlardan hangisine müracaat edeceklerini belirterek, yukarıda istenilen belgeler ile birlikte(onaylı veya aslı görülmek şartıyla fotokopisi) 29 Temmuz 2011 Cuma günü mesai bitimine (17:30) kadar PersonelDaire Başkanlığına şahsen başvuru yapılacaktır. Adaylar sadece bir unvan için başvuru yapacaklardır. Birden fazla başvuru yapıldığı takdirde her ikibaşvuru da geçersiz sayılacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:
KPSS puan sıralama-sıyla atanmaya hak kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman başvuru bitim tarihi itibariyle geç 3(üç) iş günü içerisinde www.sdu.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Her kadronun 1 (bir) katı kadar yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan başvuran olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

ÖNEMLİ NOT: Kamu kurum ve kuruluşları ile SDÜ'de, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre sözleşmeli çalışanlar ile sözleşmeli çalışmakta iken, ayrılanlardan ayrıldıkları tarihten itibaren bir (1) yıl geçmeyenler müracaatta bulunamayacaklardır.

Müracaatta bulunup sıralamada kazanmış olsalar bile 2009/14799 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ve 5917 sayılı Kanunun 47 nci maddesi gereğince sözleşme yapılması mümkün bulunmamaktadır."

Sözleşmeli Personel(4/B) pozisyonlarına ulaşmak için tıklayınız

Genel şartlar ve istenilen belgelere ulaşmak için tıklayınız

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.