Tiyatro İz Büyüledi

Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen ramazan çadırı özel eğlence programı artık son günlerini yaşamaya başladı. Kadir gecesi öncesi iki gün üst üste sahne alan Tiyatro İz Isparta’dan iz bırakarak ayrıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2013 12:52
Tiyatro İz Büyüledi

Bu yıl Gökçay mesirelik alanda düzenlenen ramazan çadırı özel eğlence programı olanca hızıyla devam ediyor. Son günlere yaklaştığımız şu günlerde iki gün üst üste sahne alan Kocaeli Tiyatro İz ekibi farklı bir üslup ve anlayışla güzel bir gece yaşattılar. Hatırlanacağı üzere önceki gün Osmanlı’dan bize miras kalan orta oyun ve meddah sahnelenirken önceki günkü program ise farklı bir çizgi çizdi. Hacivat ve Karagöz gölge oyunu bile fark gösterdi. Kıssadan hisse alınması gereken birçok hikâyenin anlatıldığı tiyatro semazen ve ilahi gurubunun söylediği ilahiler ile süslendi.

Program yine her gün olduğu gibi önce çocuklara yönelik eğlence programı ile başladı. Şişme çizgi film kahramanları ile başlayan çocuk eğlenceleri yine her gün olduğu gibi farklı yarışmalarla çocuklar yarıştırıldı. Yarışta dereceye girenlere de girmeyenlere de küçük ödüller dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.