Tiyatroyu Sevdirmek İçin Oyun Hazırladılar

Tümay-Yavuz Ali Ergun Kız Teknik ve Meslek lisesi Hasta ve yaşlı Bakım Hizmetleri Bölümü öğrencileri çocuklara tiyatroyu sevdirmek amacıyla çocuk oyunu hazırladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mart 2013 12:31
Tiyatroyu Sevdirmek İçin Oyun Hazırladılar

Hazırlanan oyunun hakkında bilgilen veren Okul Müdiresi Fatma Öztürk “Gösterilerini öncelikle kendi okulumuzda sunan öğrencilerimizin hedefi; hem mesleki pratik kazanmaya çalışmak, hem de Ispartamnızda çeşitli okullardaki çocuklara ulaşarak onların eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak” dedi.

Oyunu yönetmenliğini yapan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Pelin Özmen ise “Bu oyunumuzu “Anaokulları ve ilkokul 1. Sınıf öğrencileri” için hazırladık. Oyunu izleyen öğrencilerden çok olumlu tepkiler aldık.

Önümüzdeki günlerde hastanelerde uzun süre tedavi gören çocuk hastaları da ziyaret edip onlara da oyunu sunmak istiyoruz. Ayrıca oyunumuzu duyan ve göstermek isteyen her okulumuza da sunmak isteriz. Bunun için bizi arasınlar ve gittiğimiz her okulda beraberce eğlenerek tiyatromuzu sunalım” diye ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum