TKDK'a Tanıtım Faliyetlerine Devam Ediyor

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tanıtım faaliyetlerine devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mart 2012 11:32
TKDK'a Tanıtım Faliyetlerine Devam Ediyor

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Isparta il Koordinatörlüğü V. Başvuru Çağrı İlanı kapsamında bir yandan bilgilendirme toplantıları düzenlerken aynı zamanda yerel ve ulusal mecralarda da tanıtım faaliyetlerine devam ediyor.

Isparta İl Koordinatörlüğü 15 Mart- 13 Nisan 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek başvurular için tanıtım faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda 5 Mart tarihinde Eğirdir ilçesinde yapılan toplantıda Eğirdir ve Gelendost ilçelerinden yöneticilere ve halka İl Koordinatörü Ramazan ÇELEBİ ve beraberindeki heyet tarafından TKDK'nın destekleri hakkında bilgi verildi. Aynı gün Senirkent Kaymakamlığı tarafından düzenlenen toplantıda kooperatifler ve üretici birliklerine yönelik bilgilendirme yapıldı. Daha sonra Senirkent Belediyesinin düzenlediği geniş bir halk kitlesinin iigi gösterdiği toplantıda kurumun destekleri anlatıldı.

Hazırlanan projelerde her dönemde kalitenin giderek arttığına dikkat çeken Ramazan ÇELEBİ; bu konuda yapılan bil-gilendirme toplantıları kadar basın kanalıyla yapılan tanıtım faaliyetlerinin de etkili olduğuna değindi. Potansiyel fay-dalanırlara ulaşmak için mümkün olan her mecrayı kullandıklarını belirten ÇELEBİ, bunun faydasını da TKDK ve destekleri hakkında farkındalığın artması ile gördüklerini söyledi.

Tanıtım çalışmaları kapsamında Kanal 3'te yayınlanan "Üreticinin Sesi" programına konuk olan İsparta İl Koordi-natörü Ramazan ÇELEBİ bugün (7 Mart 2012 Çarşamba) TKDK ve destek verdikleri sektörler hakkında bilgi verecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.