TKDK’dan Kırsal Turizm Atağı

TKDK Isparta İl Koordinatörlüğü bölgedeki kırsal turizm potansiyelini tanıtmak ve yatırımcı çekmek için tanıtımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Şubat 2014 14:45
TKDK’dan Kırsal Turizm Atağı

Ülkemizin turizm başkenti Antalya’ya yakınlığını fırsata çevirmek ve bölgedeki potansiyeli aktif hale getirmek, yeni turizm hatları kurulması için kolları sıvayan İl koordinatörlüğü, sektörle ilgili çalışmalarını arttırdı.

Bu kapsamda Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) , Türkiye Turistik Otelciler, İşletmeciler Ve Yatırımcılar Birliği (TUROB), Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB), Akdeniz Turistik Otelciler İşletmeciler Birliği (AKTOB) gibi ülkemizdeki sektör temsilcileri ile irtibata geçilmiş, TKDK hibe destekleri ve Isparta Turizm Potansiyeli hakkında bilge sunulmuştur.

Ayrıca söz konusu birliklerin web sitelerinde hibe destekleri bilgi metni duyurusu yayınlanması sağlanmış ve tüm üyelerine bilgilendirme mailleri atılmıştır. Hali hazırda bölgede faaliyette olan tur firmaları ve acentelerle görüşmelere devam edilmektedir.

Göller bölgesinin doğal güzelliklerini ve turizm fırsatlarını özellikle Turizm sektöründe faaliyet gösterenlere anlatmayı ve yatırımcı çekmeyi amaçladıklarını ifade eden İl koordinatör V. Ali Toker bu amaçla birçok görüşme yaptıklarını ve yatırım düşünenleri yapılabilecek uygun yerleri kiralama amacıyla ilgili idarelere yönlendirdiklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.