TKDK’dan Turizm Yatırımcılarına Hibe

TKDK Isparta İl Koordinatörü Ramazan Çelebi, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
TKDK’dan Turizm Yatırımcılarına Hibe

TKDK İl Koordinatörü Ramazan Çelebi, Eğirdir’de kırsal kalkınmayı desteklemek maksadıyla 25 yatağı geçmemek üzere turizm sektöründe faaliyet gösteren ve gösterecek olan otel, pansiyon ve apart işletmecileri ile, restaurant, lokanta gibi işletmelerin yanında, paintboll, at çiftliği, yürüyüş yolları, mesire alanları yapan ve yapmak isteyen işletmelere 200 bin Euro’ya kadar hibe desteklerin olduğunu açıkladı.

TKDK İl Koordinatörü- Ramazan Çelebi, “Eğirdir’de daha önce Belediye Başkanımızın da desteğiyle toplantılar yaptık. Eğirdir’e her geldiğimizde yatırımcılarımızı ziyaret ederek desteklemeler konusunda bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Eğirdir Belediye Başkanımızı her fırsatta ziyaret ediyoruz. Kendisine bu konularda bilgiler aktarıyoruz. Gayemiz, Eğirdir’de kırsal kalkınmayı desteklemek. Burada yapılacak yatırımlarda önemli hibe desteklerimiz oluyor. Eğirdirli yatırımcılarımızı bu hibe desteklerimizden faydalandırmak istiyoruz” dedi.

TKDK İl Koordinatörü Ramazan Çelebi ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörlüğü uzmanlarından Saadet Seven’in ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirten Başkan Özmeral, “Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Isparta İl Koordinatörlüğümüz önemli desteklemelerde bulunuyor. Eğirdir’de turizm alanında yatırım yapacak vatandaşlarımızın bu hibe desteklerinden istifade etmeleri kendileri için çok faydalı olacaktır. Şartları tutanların ayağımıza gelen bu güzel fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ederiz. Eğirdir’e her geldiklerinde Belediyemizi ziyaret eden TKDK İl Koordinatörü Ramazan Çelebi ve mesai arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.