TOKİ'ye Sesimizi Duyuramadık

TOKİ'ye Sesimizi Duyuramadık

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ağustos 2018 10:55
TOKİ'ye Sesimizi Duyuramadık

Akkent TOKİ’de mahalle etrafında 250 bin metrekare imara açık alan bulunduğunu hatırlatan Mahalle Muhtarı Bekir Çevikbaş, “Mahallemizin gelişip, güzelleşmesi adına mahalle içerisindeki bu kadar metrekarelik alanın TOKİ aracılığıyla konuta dönüştürülmesini hep istedik, ancak sesimizi duyuramadık” dedi.

Mahallelerinin etrafında 47 adet parsel olduğunu bunların imara açık bulunduğunu her birinin en az 6 dönüm olduğunu ve toplamda bunun 250 bin metrekareyi bulduğunu dile getiren Akkent Mahallesi Muhtarı Bekir Çevikbaş, “Biz buranın daha öncede ilgili yerlere TOKİ’ye iletilmek üzere girişimlerimiz oldu. Mahallemizin gelişip, güzelleşmesi adına mahalle içerisindeki bu kadar metrekarelik alanın TOKİ aracılığıyla konuta dönüştürülmesini hep istedik, ancak sesimizi duyuramadık. Zira buranın altyapısı hazır, yolu-sokağı, okulu-camisi, elektriği-suyu hazır. Her şeyi hazır, tek hazır olmayan TOKİ bu araziyi istimlak edecek, karşılığında da altyapı için çalışacağı süre kazancı olacaktır. Benim hesaplarıma göre 2+1, 80 metrekare üzerinden 5 kat üzerine yaklaşık 11 bin konut sığıyor. Bunun tekrar TOKİ’ye iletilmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

BAŞKAN GÜNAYDIN’A TEŞEKKÜR
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın Isparta’ya yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ettiklerini söyleyen Akkent Mahallesi Muhtarı Bekir Çevikbaş, “Isparta’mızı geliştirip, güzelleştiriyorsunuz. Bunun için ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi. Belediye Meclisinin geçen cuma günü gerçekleştirilen Meclis Toplantısında mahallelerine sosyal tesis yapılması kararının çıktığını dile getiren Çevikbaş, “Bunun için çok ama çok teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.