Toplantıya Damga Vurdular

Toplantıya Damga Vurdular

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2021 12:18
Toplantıya Damga Vurdular

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu yönetim kurulu toplantısı ve bölge buluşması, Alanya'da başladı. 3 gün sürecek toplantıda basın sektörünün çözüm bekleyen konuları ele alınacak, hazırlanacak raporla bu sorunlar konfederasyon nezdinde Hükümet yetkililerine iletilecek. Toplantıya ev sahipliğini Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Gaye Coşkun ve Onursal Başkan Mevlüt Yeni yapıyor.

GÜLLER DİYARINDAN GÜL KOKUSU TOPLANTIYA DAMGA VURDU

Federasyon toplantısında yönetim kurulu üyelerine GÜLBİRLİK tarafından gönderilen hediyeler delege Arzu Erkorkmaz tarafından takdim edildi. Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Alanya'da yapılan yönetim kurulu toplantısı ve bölge buluşmasında Güller Diyarı Isparta’nın gül kokusu vardı. Federasyon Başkanı Gaye Coşkun, Onursal Başkan Mevlüt Yeni ile yönetim kurulu üyeleri, Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik'e teşekkür ettiler ve "Bundan iyi reklam yapılamazdı, Isparta ve dünya markası Rosense'nin yolu açık olsun" dediler.

Ayrıca toplantıya ev sahipliği yapan Noxinn Resort Otel Genel Müdürü Erkan Başaran'a Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Gaye Coşkun plaket takdim etti, Delege Arzu Erkorkmaz da Gülbirlik ürünlerini sundu. Öte yandan Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, Federasyon Başkanı Coşkun'a çiçek verdi. Bu anlar fotoğraf karesi ile ölümsüzleştirildi.

123.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.