Toplu Taşımacılıkta Yeni Dönem

Toplu taşımacılıkta yenilik hareketini sürdüren Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin, belediye ile yaptığı anlaşma gereği aldığı 5 kente geldi. Yeni otobüsler yapılacak olan tanıtımın ardından göreve başlayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2013 16:56
Toplu Taşımacılıkta Yeni Dönem

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz, daha önce müjdesini verdikleri alçak tabanlı son model halk otobüsleri Isparta’ya geldi.

Toplu taşımacılıkta yeni bir dönem başlayacağını aktaran Başkan Mehmet Yavuz, "2013 yılının sonuna kadar belediye ile yapılan sözleşme gereği araçları sipariş verdiğimiz otobüslerin alımı konusundaki çalışmalar tamamlandı. Fabrikanın ürettiği ilk otobüsler şehre geldi. Bu araçlarımızı belediye önüne çektik. Yeni otobüslerimiz, yapılacak olan tanıtımın ardından göreve başlayacak” dedi.

İlk etapta 5 otobüsün şehirdeki filoya katılacağını kaydeden Yavuz, şubat ayı sonuna kadar bu sayının 20’ye çıkacağını ifade etti.

Yeni otobüslerin klimalı ve alçak tabanlı olmasının yanı sıra eskilere göre daha çok artısının bulunduğunu ifade eden Yavuz, “Şimdiden tüm halkımıza hayırlı olsun. Her şey Ispartalıların memnuniyeti ve rahatlığı için” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum