‘Toplum Destekli’ Aşure Kaynattı

İçinde bulunulduğumuz mübarek Muharrem ayı nedeniyle aşure kazanları kaynamaya devam ediyor.

Yayınlanma:
‘Toplum Destekli’ Aşure Kaynattı

Vali Memduh Oğuz beraberinde Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile birlikte İl Emniyet Müdürlülüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından Halıkent Anadolu Lisesinde düzenlenen aşure etkinliğine katıldı.
Öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte ortak temenni; Muharrem ayı’nın bolluk ve bereketinin daim olması oldu.
İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Memduh Oğuz, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Zübeyde Hanım İlkokulu öğrencileri tarafında sunulan halkoyunları gösterisi ile başlayan etkinliğin örnek bir davranış olduğunu belirten Vali Memduh Oğuz; “Bugün emniyet teşkilatımız eğitim teşkilatımızla işbirliği içerisinde okulumuzda bir aşure programı yapıyor. Çalışanların, hizmet edenlerin tamamı Isparta Polis Teşkilatı mensupları, burada halkla bütünleşmiş, halkına hizmet aşkıyla dolu bir emniyet teşkilatını görüyoruz. Huzur ve asayişi sağlarken çok medeni bir biçimde, çok çağdaş bir biçimde dünyanın en ileri ülkelerini imrendirecek şekilde, çocuklarımızla, gençlerimizle, halkımızla, ihtiyaç sahipleriyle toplumsal destekli polislik anlayışıyla bütünleştiğini görüyoruz. Bütün bunlardan dolayı başta il emniyet müdürümüz olmak üzere emniyet teşkilatımızın tüm mensuplarını gönülden kutluyorum.

Aynı zamanda bu birlikteliği oluşturan il milli eğitim müdürümüzü, eğitim teşkilatı çalışanlarını, öğretmenlerimizi, sevgili öğrencilerimizi ve onlara destek veren tüm velilerimizi de gönülden kutluyorum.
Bu güzel ünde bu güzel ortamda bulunmak herkesi memnun eder, istiyoruz ki bu sevgi ortamı, bu gönül birliği ortamı, Isparta’dan bütün Türkiye’ye ve hatta bütün dünyaya bir büyük nur, bir büyük ışık olarak yayılsın” dedi.

Vali Memduh Oğuz’un konuşmasından sonra İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı’nın yaptırmış olduğu dua ile birlikte öğrencilere protokol üyeleri tarafından aşure ikram edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.