Toplum Destekli Polis, Huzurevi İftarında

Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekipleri önceki gün huzurevi sakinleriyle iftarda buluştu. Büyüklerine saygıda kusur etmeyen polislerle yaşlılar arasındaki sıcak diyaloglar gözden kaçmadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ağustos 2011 13:22
Toplum Destekli Polis, Huzurevi İftarında

Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis (TDP) Büro Amirliği, önceki gün Huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek iftar yemeğinde buluştu.

‘Vatandaşların her alanda yanlarında olduğumuzu kendilerine hissettirmek’ sloganıyla yola çıkan ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’ın direkt talimatları ile görev yapan Toplum Destekli Polis Büro Amirliği, ilgi çekici çalışmalarını sürdürüyor.

TDP’den yapılan açıklamada, “Gerek güvenlik hizmetlerine yönelik ihtiyaçlarını tespit ederek gidermeye çalışmak gerekse de maddi ve sosyal imkansızlıklarını tespit ederek bu sorunlarının giderilmesi konusunda gerekli çalışmaları yapmak büromuzun genel çalışma esasıdır” denildi.

Isparta Huzurevinde kalmakta olan yaklaşık 100 yaşlıya bir araya gelen TDP ekipleri, “Onlara yalnız olmadıklarını ve kendilerini unutmadığımızı hissettirmek amacıyla huzurevinde iftar yemeği düzenlenmiş, bu yemekte de büyüklerimizle sohbetler edilerek hoşça vakit geçirilmiştir” dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.