Toplumu Zenginleştireceğiz

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı, önceki gün akşam saatlerinde Zafer Mahallesi’ndeki Romanlarla buluştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Şubat 2014 15:24
Toplumu Zenginleştireceğiz

Herkesin eşit olduğunu ve insanların birbirlerine yardım etmesi gerektiğini belirten Çakmakçı, “Biz toplumumuzu zenginleştirmek için yola çıktık. 70 bin aile ve 240 hemşerimizi kol kola geleceğe taşımak istiyoruz. Isparta’nın sorunlarını hep birlikte çözeceğiz” diye konuştu.

CHP Belediye Başkan Adayı Çakmakçı, güç birliği oluşturup Isparta’nın tüm sorunlarını çözmek istediklerini belirterek, “Biz hiç kesmeyi ötekileştirmedik, ötekileştirmeyiz de. İktidara geldiğimiz zaman sizler adına hiçbir şey yapmazsak, bizden hesap sorabilirsiniz. Ama şuan için biz iktidar değiliz. Her gittiğimiz yerde hepimizin eşit olduğunu, insanların birbirlerine yardım etmesi gerektiğini ifade ediyoruz. Toplumumuzda hareket noktamız zenginleştirme olarak yola çıktık. 70 bin aile 240 bin hemşerimizi kol kola geleceğe taşımak için çalışmalar yapıyoruz. Bize sağ olsunlar kahvede buluşma imkanı verdiler. Onlara da teşekkür ediyorum. Hep birlikte Isparta’nın sorunlarını çözelim.” şeklinde konuştu.



MAHRUKATÇILAR SİTESİ’NE ZİYARET
Önceki gün akşam saatlerinde Zafer Mahallesi sakinleriyle buluşan Çakmakçı, dün de Mahrukatçılar Sitesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Isparta’da geliri düşük insanların çokluğundan bahseden Çakmakçı, doğalgaza geçiş sürecinin uzun zaman alabileceğini ve bu nedenle de kömür kullanımı yönünde bir takım kararlar alınması gerektiğini söyledi.

Mahalli Çevre Kurulu’nun almış olduğu kararların halkın sağlığı açısından önemli olduğunu vurgulayan Çakmakçı, “Isparta’da geliri düşük insanlar da var. Bunların doğalgaza geçmeleri uzun zaman alacak gibi görünüyor. Kükürt oranı son derece düşük olan kömürlerin satılması yönünde de bir kararın alınması gerekiyor. Çünkü doğalgazı kullanamayacak kişilerin de ısınma ihtiyaçları var. Bunları normal karşılıyoruz. Mahrukatçılar da şunları söylüyorlar; “Bir geçiş dönemi olsun, bizler de havanın kirlenmesini istemiyoruz.” Kömürün doğru yakılması gerekiyor.1996’da ben Isparta’ya geldiğimde kömür doğru yakıldığı için havamız son derece temizdi.” dedi.
Kömür girişlerinin çok iyi denetlenmesi gerektiğini ifade eden Çakmakçı, “Kontrolsüz girişlerin engellenmesi gerekiyor. Bütün yetkililerin dikkatli davranmalıdır. Gözden kaçırdıkları kamyonlar olursa, bu büyük sıkıntılar doğurabilir. Bizim üniversite ile ortak bir analiz laboratuarına ihtiyacımız olduğunu da düşünüyorum.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum