Toplumun Ortak Sorunu Geleceğe Güven!

Toplumun Ortak Sorunu Geleceğe Güven!

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2018 11:27
Toplumun Ortak Sorunu Geleceğe Güven!

İYİ Parti Milletvekili Adayı Aylin Cesur, beraberindeki milletvekili adayları ve partisinin merkez ilçe teşkilatıyla birlikte seçim bürosu önünde vatandaşlara helva dağıttı. Ispartalıların ve İslam Aleminin Kadir Gecesini kutlayan Cesur, gündeme ilişkin de değerlendirmeler yaptı.

Gazetecilere gündeme ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Milletvekili Adayı Cesur, “Arkadaşlarımızla beraber duamızı ettik. İslam aleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ettik. Herkese hayırlar getirsin inşallah. Rahat ve huzurlu günler diliyorum. Kardeşlik ve barış diliyorum. Çocuklar geleceğe daha umutlu bakabilsinler istiyoruz” dedi.

Seçim çalışmalarıyla ilgili de bilgiler veren Cesur, “Seçim çalışmalarımız yoğun gidiyor. Hemen hemen ilçelerimizin tamamında vatandaşlarımızla kucaklaştık. Tüm sıkıntıları tek tek dinliyoruz. Her konunun takipçisiyiz. Bizimle birlikte gecesini gündüzüne katıyor arkadaşlarımız. Memlekete feda olsun, Isparta’ya feda olsun. Memlekete faydalı olma yolunda çabalıyoruz. 25 Haziran sabahına mutlu uyanalım, Türkiye mutlu uyansın istiyoruz” diye konuştu.

Seçim çalışmaları kapsamında gittikleri her yerde toplumun ortak sorununun geleceğe güvenle bakamamak ve ekonomik sorunlar olduğunu kaydeden Cesur, “Ortak problem geleceğe güvensizlik ve ekonomik problemler. Biz umut oluyoruz insanlara. Kimsesizlerin kimi olmak için yola çıktık. İşsizlik, tarım kesimindeki sorunlar var insanların gündeminde. İşçi, memur, esnaf, öğrenci, çiftçi toplumun tüm kesimleri geleceğe umutla bakmak istiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.