Toprak Altında Kalan Baba ile Oğlu Yaralandı

Isparta'da bir caminin su tesisatı çalışması sırasında toprak altında kalan baba ile oğlu yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2012 17:38
Toprak Altında Kalan Baba ile Oğlu Yaralandı

Isparta'da bir caminin su tesisatı çalışması sırasında toprak altında kalan baba ile oğlu yaralandı.

Vatan Mahallesi'ndeki Eyüp Sultan Cami önündeki şadırvana su tesisatı bağlayan Kemal Kaplan (56) ve oğlu Fatih Kaplan (26), boruları döşemek için yaklaşık 2 metre derinliğinde çukur açtı. Kemal ve Fatih Kaplan, çukurda çalıştıkları sırada üzerlerine düşen toprağın altında kaldı.

Çevredeki bir inşaatta çalışan işçiler olayı görerek yardıma koştu. İşçiler, başlarının bulunduğu yerdeki toprağı temizleyerek baba ile oğulun hava almasını sağladı. Bu sırada İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ve Isparta Belediyesi İtfaiyesi'nden yardım istendi. Olay yerine gelen ekiplerin çalışması sonucu baba ve oğlu bulunduğu yerden çıkarıldı.

Isparta Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan baba Kemal Kaplan'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. İnşaat işçilerinden Mehmet Bildik, inşatta çalıştıkları sırada olaya şahit olduklarını ifade ederek, “Toprak altında kaldıklarını görünce arkadaşlarla çıkarmaya çalıştık, ama olmadı. Başlarının olduğu kısmı açarak hava almalarını sağladık. Daha sonra yardım istedik. Ekipler kısa sürede baba ve oğlunun toprak altından çıkardı” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.