Toprak Yol Kalmadı

Eğirdir Belediyesi’nin başta yol olmak üzere halkın ihtiyaçlarına cevap veren hizmetleri karşılıksız kalmıyor. Mahalle sakinlerinden başka, yapılan hizmetleri bizzat görenler de takdir ve teşekkürlerini Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e bildiriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2014 10:48
Toprak Yol Kalmadı

Yazla Mahallesi Muhtarı Vedat Dikmen, “yıllardır düşünülmeyen yerleri bile ortaya çıkararak mahallemizi hiçbir karşılık beklemeden güzelleştiren, faydalı işler yapan Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’e gönülden teşekkür ediyoruz. Ne dediysek yapmaya çalıştı. Mahallemize unutulmayacak hizmetler verdi. Yeni yollar açıldı, yollara kilitli taş parkeler döşendi. Kimsenin cesaret edemediği, Haydar Mevkiî’nde yağmur suyu projesini tamamlayarak herkesin gönlünü kazandı. Artık, mahallemizde su birikintileri, yazın toz, kışın çamur olmayacak. Okullara çocuklarımız yeni yapılan yollardan rahat gelip gidebiliyorlar. Yazla’daki okulumuza da yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkanımız, okul yanına çocuk parkı da yaptı. Huzurevi sakinleri olan yaşlılarımız ve personeli de yapılan hizmetlerden çok memnunlar. Belediye Başkanımıza samimi davranmasından ve devamlı işin başında bulunmasından dolayı teşekkür ettiğimizde Başkanımızın “Biz bu işleri gönüllü olarak ve severek yapıyoruz. Hangi hizmet olursa olsun, biz sadece vazifemizi yapıyoruz. Sizlerin bizleri takdir etmesinden dolayı asıl ben size teşekkür ediyorum” demesi kendisine olan sevgimizi kat kat artırıyor. Başarılı ve gayretli çalışmalarının devamını diliyorum” açıklamasında bulundu.

Yazla Mahallesi Muhtarı Vedat Dikmen’den başka, Belediye hizmetlerini yakından görenlerin Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i samimi olarak takdir etmeleri ve kucaklamaları dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.